Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 30 октомври – 5 ноември 2017

Успехи за Везните

30.10.2017г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Предстои седмица на критики, но и такава, в която някои представители на зодиака ще се радват на успехи. Какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Монотонната работа доста ще ви изнерви. Независимо от всичко е желателно да се съсредоточите върху задачите си и да спазите обещаните срокове. Резултатите ще надминат очакванията ви. Предстоят нови запознанства и нови впечатления. Финансови проблеми не се очакват.

Телец

Предстои един малко проблематичен период. Покрай актуалните задачи ще се наложи да се справяте и с отложените. Отношенията също ще са леко напрегнати, защото всеки ще „дърпа чергата към себе си“. Изказвайте предпочитанията си откровено, не очаквайте околните да се досещат за какво става дума. При решаване на финансови проблеми съчетавайте логиката с интуицията си.

Любовен хороскоп за 30 октомври – 5 ноември 2017

Близнаци

Всичко, което до момента сте „подбутвали“ ще се окаже важно и ще се наложи да сложите нещата в ред за доста кратко време. В състояние сте да се справите, ако се съобразявате с обстоятелствата и контролирате емоциите. Част от критиките ще са абсолютно справедливи. Реагирайте с чувство за хумор, за да не съсипвате отношенията си. Не си позволявайте прояви на щедрост.

Рак

Почти ежедневно ще се случва някаква промяна и в един момент ще ви се струва, че сте „му изпуснали края“. Няма как да контролирате всички процеси, но има начин да се възползвате частично от тях. Приемете новостите като нещо нужно и важно. Отнасяйте се с разбиране към близките си, на тях също не им е лесно. Избягвайте допълнителните разходи, особено ако не сте ги обсъдили на семейния съвет.

Коментирай
Свободно време