Всичко за зодиите

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Дева?

Направете живота й магия

25.08.2018г. / 06 38ч.
Михаела Лазарова
Блейк Лейви и Райън Рейнолдс.Снимка: Reuters

Блейк Лейви и Райън Рейнолдс.Снимка: Reuters

Жената родена под знака на зодия Дева често е загадъчна и е трудно да се разбере какво мисли. Дори и да има интерес към представител на противоположния пол, понякога обича да не го показва. Това подлага на изпитание отсрещната страна, която трябва да прояви повече търпение, но и до някаква степен да разчита на късмета.

Иначе Девата е реалист и в разговори с нея може много лесно да разберете дали имате първоначална съвместимост или не. Тя обича да говори за своите цели и очаквания от една връзка. Нейният откровен начин на общуване ще ви даде ясна представа за това какво място заемате или бихте могли да заемете в живота ѝ.

5 токсични навика, които отравят връзката ви

За да спечелите вниманието, а и любовта на жената Дева трябва да знаете, че настроенията ѝ са променливи също като нейната природа. Затова се опитайте да бъдете гъвкави, само така тя би се отпуснала. Важно е да се адаптирате към нуждите ѝ в точния момент.

Нейното физическо присъствие е примамливо, толкова фино настроено и изцяло естествено. Ще усетите, че не трябва да бързате прекалено с първата целувка, както и с поканата за секс.

Правило тук е да ѝ дадете нужното време, а търпението ви ще бъде възнаградено. Трябва да знаете, че в много отношения жената от зодия Дева е придирчива и това ѝ помага да запази високите си стандарти.

Какъв мъж е длъжна да дочака всяка жена?

В любовта, тя използва хладно разсъждение, за да наблюдава, да преценява дали съответният кандидат е подходящ за нея. Качествата, които би искала мъжът до нея да притежава са почтеност, доброта и вътрешна сила. Мързеливите, апатични типове, мачовците, нямат място в нейния живот.

Жената Дева е самостоятелна. Въпреки че изглежда студена, тя не спира да усъвършенства тялото, ума и духа си. Фокусът ѝ е прецизен и затова тя ще оцени вашето внимание за малките неща. Ще спечелите по точки с практични малки подаръци.

Свързани статии

Но трябва да знаете, че Девата не обича разочароващите изненади, така че не правете спектакъл на нейния рожден ден на обществено място. Ще я впечатлите, говорейки интелигентно, на разнообразни теми, към които тя има интерес.

Знайте, че жената Дева е самовлюбена. Ако искате да я спечелите като партньор в любовта, покажете ѝ какви са вашите цели към нея и връзката ви. Ако се окаже, че си пасвате, очакват ви хубави моменти. В секса тя харесва класическия подход, но обича често да получава комплименти колко добра любовница е.

Действайте повече, говорете по-малко. Девата ще се впечатли от вас, ако покажете вашите искрени усилия, отколкото да ѝ давате празни обещания. Тя търси истинска любов и живот, изпълнен с ежедневна магия.

Снимка: Istock

Коментирай