Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 13 – 19 ноември 2017

Скорпионите да не пътуват

13.11.2017г. / 14 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата седмица започва динамично. Ще има много възможности за промяна, но и предизвикателства. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Ще се наложи доста бързичко да се справите с някакъв материален или финансов въпрос: имот, покупка на скъпа вещ или промяна на условията по съществуващ заем. Не се хващайте за първия хрумнал ви вариант.

Трупайте информация, вниквайте в детайлите, търсете алтернативи и правете съпоставки. Не пренебрегвайте препоръките на близките си, ще се окажат полезни. Личните отношения ще са източник на положителни емоции.

Телец

Ще имате възможност да разширите влиянието си в професионален план и трябва да се възползвате. Не е изключено да ви възложат допълнителна задача, която ще е свързана и с допълнителни приходи.

Уточнете подробно условията за изпълнение и очакваните резултати, осигурете си предварително нужните ресурси и обсъждайте подробностите с колегите си в колкото е възможно по-широк мащаб. Всички с готовност ще ви предложат съдействието си. Ако, погълнати в работа, лишите близките си от внимание ще си имате сериозни неприятности.

Любовен хороскоп за 13 – 19 ноември 2017

Близнаци

Вроденото ви любопитство и стремеж към разнообразие ще надделее над всичко през тази седмица. Не е изключено да ви хрумне да насочите усилията си в съвсем непозната до момента област, при това да подходите към идеята си с голям ентусиазъм. Ако ентусиазмът скоро премине в отегчение, то значи че все още сте в търсене на истинските си предпочитания.

Ако пък установите, че „точно там ви е силата“, не е зле да анализирате финансовите си наличности и да решите дали с минимални инвестиции няма да превърнете хобито си в печеливш бизнес. Личните отношения ще са заредени с много романтика.

Рак

Инициирана от вас промяна на работното място ще даде добър резултат. От една страна ще се увеличат правомощията ви, от друга ще стабилизирате позициите си. Ще се промени начинът ви на оценка, ще възприемате събитията по нов начин, от различен ъгъл. Много е вероятно да получите и допълнителни приходи.

Независимо от това е желателно да не прекалявате с разходите, да сте по-пестеливи. Отговорността върху решенията ви ще е изцяло ваша, така че не разчитайте прекалено много на околните. Личните отношения ще са леко хладни и дистантни.

Коментирай