Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за декември 2017

Лъвовете може да намерят любовта

09.12.2017г. / 06 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Добре дошъл, декември! Остават ни само няколко седмици до посрещането на 2018-а. Какво ви очаква според зодията, вижте в месечния ни хороскоп.

Овен

Когато последният месец от годината е изпълнен с приятни събития ние подреждаме годината в групата на успешните. Изглежда, че така ще се случи с представителите на вашия знак. Период, изпълнен с много нови контакти, които като цяло ще окажат сериозно въздействие върху ежедневието ви.

Ще получите подкрепа от влиятелни личности и ще напреднете с голяма част от проектите си. Професионалните успехи ще са съпроводени с финансови постъпления. В личен план може и да има сблъсъци, но ще са временни и кратки.

Телец

Ще имате възможност да реализирате и най-смелите си желания, стига да действате решително. Би било грешка да не се възползвате. Ако през цялата година обмисляте варианти за намиране на нова работа или преминаване на друга длъжност, то сега ще избирате между няколко почти равностойни варианта.

Финансовото ви състояние ще е без промяна, но пък в личен план предстоят незабравими емоции. Ще се наслаждавате на радостта от празниците и на чувствата, с които ви обграждат. На моменти може да усетите лека отпадналост и умора, но в почивните дни ще успеете да възстановите силите си.

Женски хороскоп за декември 2017

Близнаци

С интензивни преживявания ще е изпълнен месецът и не всички ще са от най-приятните. Възприемчиви сте и прекалено чувствителни, може би поради наближаването на празниците. Случки, които при обикновени обстоятелства бихте подминали без внимание, сега ще предизвикат раздразнение, особено ако са свързани с работната среда.

Овладейте емоциите, не си заслужава да се изнервяте за дреболии. Мрачното настроение ще се отрази и на отношенията с близките. Не бива да го позволявате и да наранявате чувствата им. Финансовото състояние ще е стабилно.

Рак

Крайните резултати са пряко свързани с нивото ви на активност. Идеи не ви липсват, ако си създадете правилна тактика не само ще ги реализирате, но и ще получите допълнителни финансови постъпления. Не че за един месец ще забогатеете, но ще можете да обновите техниката или да подобрите интериора у дома.

Дори мисълта, че ще посрещнете празниците с нова материална придобивка е достатъчна, за да ви зареди с добро настроение. Служебните задачи ще са доста, но няма да ви затруднят. Важното е да не смесвате професионалните с личните ангажименти и да не лишавате близките от вниманието си. Необвързаните със сигурност ще стартират нова връзка.

Коментирай