Всичко за зодиите

5-те най-лоши навика на всяка зодия

Какви мрачни черти крият различните характери според зодиакалния знак

12.12.2022г. / 13 05ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Прекалено затворени са: Хората, които общуват с представители на зодия Козирог имат чувството, че изобщо не ги познават. Козирозите са една от най-самовглъбените зодии, криещи всичките си съкровени мисли и тайни в себе си. Те са перфектни в планирането и решаването на проблеми (както своите, така и на другите), но трябва да се научат да оставят животът да тече сам. Не можете да контролирате всичко, Козирози!

Критикуват себе си непрекъснато: Една от най-често страдащите от депресия зодии е Козирогът. Той изглежда сякаш е направен от камък за другите, но крие сурова самокритичност, която го изяжда отвътре. Никога, ама никога не е напълно доволен от себе си.

Взимат работата прекалено лично: Козирозите са упорити същества. Те не знаят умора, когато нещото, с което се занимават си струва. Знаят кога да хабят усилията си и намерят ли такова нещо са готови да прокопаят земята, за да го свършат. Близките им страдат от това, защото Козирозите са погълнати от работата.

Вечно се страхуват от най-лошото: Козирогът е черноглед. Той мисли първо за най-лошото, а чак след това за всичко останало.

Пият прекалено много кафе: Козирозите са сред най-ревностните почитатели на кафето. Склонни са да злоупотребяват и да неглижират здравето си.

Свързани статии

Водолей

Обсебени са от новините и новостите: Ако искате да разберете някоя клюка в офиса или нещо ново, което се е случило където и да е по света – питайте някой Водолей. Те имат особен талант да прихващат като със сателит новините.

Играят на игри, гледат телевизия: Водолеите могат да изгубят цели часове в игри и гледане на телевизия или филми. Правят го неусетно, защото просто могат да потънат в други светове. Това често дразни техните близки, защото се чувстват пренебрегнати.

Прекарват прекалено много време онлайн: Водолеите са модерни натури. Те обичат новостите и интернет е тяхното любимо пространство. Там също често се изгубват.

Стоят до късно: Повечето Водолеи са нощни птици. Те могат да останат будни почти до сутринта, ако нещо интересно привлече вниманието им. Така вредят на здравето си без да осъзнават.

Разпилени са в действията и мислите си: Водолеите имат поне 5 различни разговора или сценария в главата си, когато общуват с някого. Ето защо могат да изпадат в конфузни ситуации, звучейки нелогични понякога за своите събеседници. Често не помнят какво някой им е споделил.

Риби

Мечтатели са: Рибите могат да гледат през прозореца и да си мечтаят за нещо, докато са с отворени очи. Те сякаш сънуват наяве. Често тези магически представи за света, които имат, им пречат. Лесно се разочароват от реалността.

Харчат много: Рибите действат идеалистично по отношение на парите си и често се изгубват в сметките. Купуват безконтролно, а след това искат заеми.

Пият много: Няма нищо лошо да си пийне човек едно питие на вечеря. Често обаче Рибите са ненаситни и посягат по-често към алкохола.

Затворени са към хората: Рибите трудно дават сърцето си. Човек се чувства като на изпит, когато общува с тях – сякаш не покрива докрай техните изисквания. Рибите имат трудности с даването на обещания и пълното отдаване на хората, независимо дали са приятели или интимни партньори.

Отлагат дълго: Рибите се затрудняват да вземат решение и да действат. Те знаят какво трябва да направят. Наясно са с рисковете и нещата, които искат да им се случат, но просто не действат, а чакат нещата сами да се случат.