Всичко за зодиите

Честни срещу нечестни – кои са най-големите лъжци в зодиака?

Кои зодиакални знаци са искрени и кои не

19.02.2020г. / 13 32ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв 

Лъвовете са страстни и концентрирани към човека, с когото са във връзка, както и с приятелите си. Лъжите не са техен приоритет, дори понякога да изглеждат повърхностни. Те просто са по-отвеяни, а не нечестни. Винаги търсят чистота и яснота в отношенията. Затова и самите те подхождат искрено.

6 от най-критичните зодии

Дева 

По природа Девите са честен зодиакален знак, но имат една особена черта – винаги търсят най-доброто за себе си, което ги кара да действат нечестно в определени ситуации. Тогава могат да обърнат тъмната си страна и да използват целия си наличен арсенал от прикрити подходи. Внимавайте с тях в такива моменти.

5 чувствителни зодии, които имат нужда да бъдат разбрани 

Везни 

Везните винаги живеят в миналото и ако нещо там ги е наранило, не забравят. Те се страхуват, че ще им се случи и в бъдещето, заради което предпочитат да не са докрай искрени с хората. Някои ситуации им изглеждат по-опасни за тях самите, дори това да не е така. В тези случаи нищо не е в състояние да ви помогне да изкопчите истината от Везните или да ги накарате да споделят.

Скорпион 

Скорпионите по природа са потайни и прикрити. Те винаги имат таен план в главата си, въпреки че не изглеждат като хора с две лица. Няма начин да ги накарате да се разкрият, ако те не искат. Представителите на тази зодия поставят емоционални граници между тях и другите хора. Това ги кара да не са искрени докрай в отношенията си.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 4 години )
Вие изкарахте, че всички са лъжци бре!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 5 години )
taka e , i za bliznacite e viarno i za ovnite e taka .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар