Всичко за зодиите

Честни срещу нечестни – кои са най-големите лъжци в зодиака?

Кои зодиакални знаци са искрени и кои не

19.02.2020г. / 13 32ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

5 зодии, които не ги бива във връзките

Стрелец

Стрелецът не може да се преструва, когато обича някого или държи на приятел. В тези случаи те са искрени до болка, дори ако трябва да ви кажат нещо нелицеприятно. Ако обаче не ви смятат за близък човек, не очаквайте искреност от тях.

Свързани статии

Козирог 

Козирозите предпочитат да третират хората така, както те самите искат да бъдат третирани. В този ред на мисли, ако Козирогът ви смята за човек, на когото може да разчита, той ще бъде тотално искрен с вас и няма да ви лъже. Ако обаче не оправдаете доверието му, той се затваря и нищо не е в състояние да го накара да се отвори отново, освен честността ви.

Водолей 

Водолеите са погълнати от собствената си особа. Те притежават две лица и когато общувате с тях никога не знаете кое лице виждате. Водолеите са обсебени от себе си и от собственото си обаяние, което в техните очи има вселенски размери. Рядко са честни, но в много случаи изобщо не го осъзнават, защото имат склонността да се самоубеждават, че са прави и искрени в отношенията си.

Риби 

Няма по-потаен зодиакален знак от Рибите. Те не обичат да разкриват чувствата си пред хората, особено пред недотам близките. Рибите не лъжат целенасочено. Те по-скоро крият всичко от всички. Имат свой собствен вътрешен свят, който кара околните понякога да ги мислят за двулични. Всъщност тяхната интровертност ги прави да изглеждат така.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 4 години )
Вие изкарахте, че всички са лъжци бре!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 5 години )
taka e , i za bliznacite e viarno i za ovnite e taka .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар