Всичко за зодиите

Какво кара различните зодии да изневеряват?

Всеки зодиакален знак има своите мотиви

15.10.2018г. / 12 25ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелецът е още един зодиакален знак, който не е особено голям почитател на прекаленото отдаване. Дългите връзки не са присъщи за него. Ако му се налага да избира между стабилна, дълготрайна и монотонна връзка и неангажиращо сексуално, страстно, изпепеляващо преживяване, той ще избере второто.

5-те зодии, на които може да разчитате при трудности

Стрелците не обичат да се чувстват притиснати в ъгъла. Не харесват факта, че когато са във връзка трябва да дават обяснения. Често съжаляват за това, но е трудно да се борят с природата си.

Козирог 

Козирозите не са прелюбодейци по природа и ако го направят, камо ли ако бъдат хванати в крачка, те ще съжаляват много дълго за по стъпката си. Но ако Козирогът се чувства заклещен, притиснат във връзката си, сякаш няма изход, той може да изневери.

Често Козирозите изневеряват, вярвайки, че това е една малка нефатална грешка, която им помага да се отпуснат малко, да си дадат почивка от многото ангажименти, с които се нагърбват. В много случаи не влагат чувства, когато изневеряват. Но е възможно да го направят и заради усещане за неодобрение от страна на партньора, чувство на дистанциране, което дълбоко наранява представителите на тази зодия.

Водолей

Водолеите просто не могат да понасят връзки, в които се чувстват задушени. Те обичат да дишат на воля, да се чувстват свободни, въпреки че са обвързани. Най-честата причина за изневяра от страна на Водолея е усещането за потискане, за липса на свобода.

Какво прави жената Лъв толкова специална?

Много често Водолеите изневеряват, когато срещнат някого, дори да са във връзка. Понякога те изпитват нужда да преживеят разни неща, които иначе не биха могли да направят с партньорите си. Странно е, но в доста от случаите Водолеят няма намерение да напусне официалната си половинка, но не се страхува да опита нещо ново и с някой друг.

Риби 

Повечето Риби не са настроени да изневеряват. При тях изневерите често се случват неочаквано, лишени от похот. Много по-вероятно е да изкушите Риби с алкохол, шоколад, тонове торта, отколкото с любовни преживявания извън правилата.

Някои Риби проявяват наивност и невинаги осъзнават, че някой ги прелъстява, че ги тласка към прелюбодейство. Понякога е късно и те попадат в капана без дори да са го обмисляли.

Съзнателно Рибите изневеряват, когато поставят изневярата в романтичен контекст, тоест когато облекат мимолетното преживяване в романс, в нещо магическо в техните очи.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 5 години )
tova za ovena ne e viarno . pone az niamam takova mislene.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар