Всичко за зодиите

Тъмната страна на Телеца

5 негативни черти на тази зодия

05.05.2020г. / 12 31ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

3. Те са мързеливи в любовта. 

Телците са неуморни на работа, но във връзките си са мързеливи. След като спечелят любовта на партньора си, те се успокояват и спират да си дават зор. Романтичните вечери престават да са част от ежедневието. Пътуванията и уикендите само за двамата остават в миналото. Телците са склонни да приемат половинките си за даденост, което често убива връзките им. 

Свързани статии

4. Те са емоционално затворени. 

По-точно казано, Телецът може да бъде наистина емоционално запечатан. Ако са на място, което не им допада или са в компанията на хора, които не харесват, бъдете сигурни, че ще стоят в ъгъла през цялото време, а останалите ще се забавляват. 

>>4 зодии, които никога не биха изневерили<<

Телците имат малко, но верни приятели, на които разчитат. Не си падат по празноглави отношения, което в известен смисъл е ценно, но понякога им пречи. 

5. Те са раздразнителни.

Само защото изглежда безчувствен, не означава, че Телецът няма емоции. Той може да подпали от една дума дори по-бързо, отколкото бихте довършили изречението си. Яростта им е взривоопасна и могат, без да искат, да ви засегнат с думи. 

Склонни са да изпадат в дълбоки депресии или внезапни изблици на гняв. Причините често са неочаквани за околните. Телците са естествено доминиращи и често се противопоставят на другите. 

Коментирай
Свободно време