Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 20 – 26 август 2018

Какво са подготвили звездите за вас в любовта

20.08.2018г. / 13 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв 

За Лъвовете това е седмица на просветлението. Те ще получат отговори на търсени въпроси. Може дори да дойде време за поставяне на край. Всичко зависи от вас. 

Ако имате връзка, партньорът ви може да има някои щастливи новини, които да сподели с вас, свързани с финанси или общото ви бъдеще. В неделя ще се разкрие вашата най-интимна природа, което предполага дълбока емоционална, физическа и психическа връзка с партньора ви. 

Дева 

Слънцето навлиза в знака на Девата през тази седмица, осветявайки пътя ви към най-доброто. Поради тази причина вие ще светите с много силна притегателна светлина през тази седмица. Околните ще са погълнати от вас и ако сте необвързани, вероятността да привлечете любовта на своя страна е доста голяма. 

Кой е вашият грях според зодията

Ако сте във връзка, пълнолунието в неделя ще ви помогне за дълбоко свързване на емоционално ниво с партньора ви.

Везни 

За Везните има голяма вероятност тази седмица да влязат в противоречие с партньора си, дори да са в разрез с неговите възгледи и намерения. В даден момент може да се усетите, че дори използвате манипулативни техники, за да го накарате да бъде на едно мнение с вас и да действа по начин, който вие искате. Това може да усложни още повече отношенията ви в този период. 

Скорпион 

Пълнолунието в неделя ще е във вашия романтичен сектор и ще задоволи напълно любовния ви живот. Отношенията ви с партньора ще са приказно сладки и безоблачни. Ще се чувствате хармонично омагьосани от любовта на вашия специален човек. 

Защо Скорпионите са най-добрите любовници в зодиака?

Пълната Луна обаче понякога служи за осветяване на някои тъмни скрити черти. Има вероятност да се разочаровате от любим човек в петък или събота. Ако сте въвлечени в нездравословни взаимоотношения, тогава ще ви стане ясно какво точно се случва. 

Коментирай