Всичко за зодиите

Тъмната страна на Девата

8 негативни черти от характера на тази зодия

22.08.2019г. / 16 18ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Склонни са да съдят другите 

Тази тяхна склонност идва от убеждението им, че са винаги прави, че вкусът им е най-добрият, че методите им са най-правилните. Ето защо Девите осъждат другите, без да се опитат да погледнат с техните очи, макар за момент. 

Девите са много критични 

Без да го правят с лоши чувства, в повечето случаи Девите ще ви критикуват за всичко, което правите, как изглеждате, какво казвате, какво обичате. Те просто са убедени в собствените си вкусове и няма сила на земята, която да ги накара да се разколебаят. 

Какво да очакваме от ретрограден Уран в Телец

Техните проблеми са по-сериозни от вашите 

Девите са склонни да драматизират. Заради това ги наричат „кралиците на драмата“ в зодиака. Ще се убедите, когато им споделите даден проблем. Една Дева винаги ще даде пример със своя собствена ситуация, поставяйки акцент върху по-голямата ѝ сериозност. 

Те са инати 

Девата винаги има мнение. Обикновено то се различава от това на околните. Не го правят нарочно. Такава е природата им. Когато мнението им се сблъска с вашето, те често проявяват инат и не отстъпват. 

Какво прави жената Дева толкова интересна? 

Настоятелно търсят вашето одобрение 

Понякога Девите могат да са доста досадни, защото непрекъснато се нуждаят от похвали и поощрения. Тъй като се перфекционисти, те имат необходимост от това усилията и успехите им да бъдат забелязвани. Тази тяхна черта може да предизвиква непоносимост у някои хора. 

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
4 rate up comment 3 rate down comment
бг смешки ( преди 5 години )
Девата е най -скапаната зодия от зодияка ! важи осбено много за жените но и мъжете не са стока ...жените деви се отличават с изклюелна мания за въшния си вид - напрАВО до степен такава че застрашават собственото си здраве ...имал съм гаджета от тази зодия и са ми добре известни ...освен тва са перфекционисти , надценяват се яко а жените в доста случаи са тотално неверни ....като цял;о бъдете много внимателни ако си мате работа с жена-дева ...много са емоцианално нестабилни , изневеряват , не зачитат другите изобщо ...единствена пзотивна черта е че имат специфична женственост която привлича дсота мъже но за сметка на това ви казах какъв е големият проблем на зодията ...мъжете -деби също не са стока !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 2 rate down comment
анонимен ( преди 5 години )
не съм много сигурна, това са характеристики, които са насаждани, че ги има в девите. преди се опитвах да вярвам, че съм перфекционист, може би защото ми харесваше идеята за това - мисля, че особено за някои професии е страхотно да си перфекционист.но аз съм толкова далече от перфекционизма, колкото и всички останали в зодиака - въпрос на гени и възпитание, силно ви препоръчвам да не забравяте възпитанието, понякога е толкова важно, колкото и гените на човека.бих ви препоръчала да не насаждате сред обществото негативни черти според зодията, защото носите огромна отговорност, особено сред младите хора, които още не са се формирали често като зрели личности, знаещи точно кои са, и които не се влияят от мнението на другите.и понеже със сигурност няма да спрете да публикувате за зодиите, поне публикувайте неща за положителните качества, и тогава просто напишете кое точно е положителното на перфекционизма. защото това е и положителна черта, зависи просто в каква среда се намираш и с какво се занимаваш - бихте искали да ви обслужва перфекционист, нали, защо тогава, освен ако не нарушавате правилата, това да е отрицателна черта?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар