Склонни са да съдят другите 

Тази тяхна склонност идва от убеждението им, че са винаги прави, че вкусът им е най-добрият, че методите им са най-правилните. Ето защо Девите осъждат другите, без да се опитат да погледнат с техните очи, макар за момент. 

Още по темата

Девите са много критични 

Без да го правят с лоши чувства, в повечето случаи Девите ще ви критикуват за всичко, което правите, как изглеждате, какво казвате, какво обичате. Те просто са убедени в собствените си вкусове и няма сила на земята, която да ги накара да се разколебаят. 

Какво да очакваме от ретрограден Уран в Телец

Техните проблеми са по-сериозни от вашите 

Девите са склонни да драматизират. Заради това ги наричат „кралиците на драмата“ в зодиака. Ще се убедите, когато им споделите даден проблем. Една Дева винаги ще даде пример със своя собствена ситуация, поставяйки акцент върху по-голямата ѝ сериозност. 

Те са инати 

Девата винаги има мнение. Обикновено то се различава от това на околните. Не го правят нарочно. Такава е природата им. Когато мнението им се сблъска с вашето, те често проявяват инат и не отстъпват. 

Какво прави жената Дева толкова интересна? 

Настоятелно търсят вашето одобрение 

Понякога Девите могат да са доста досадни, защото непрекъснато се нуждаят от похвали и поощрения. Тъй като се перфекционисти, те имат необходимост от това усилията и успехите им да бъдат забелязвани. Тази тяхна черта може да предизвиква непоносимост у някои хора.