Всичко за зодиите

Тъмната страна на Девата

8 негативни черти от характера на тази зодия

22.08.2019г. / 16 18ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки зодиакален знак има своите светли и тъмни страни. Нашите сенки никога не напускат съществуването ни и се появяват в определени ситуации. Така е и с Девите – тези иначе така любезни персони, които подхождат с разбиране към всеки човек, имат своите тъмни черти, които проявяват в определени ситуации. 

Всичко трябва да си е на мястото 

Девата обожава реда и подредбата. За нея дори най-малкото разместване на мебелите, което не е по неин вкус, е немислимо. Девата е способна да вбеси околните, преподреждайки дори коледната им украса. Прането се простира под конец и по точно определени критерии. Съдовете се редят върху сушилнята по цветове и големина. Изобщо, светът на Девата е съвършено подреден и всяко вмешателство може да предизвика яростна съпротива от страна на тази зодия. 

Зодии, които имат силна любов с Девата

Те са перфекционисти 

Девите са истински перфекционисти във всичко, което правят – не само в работата си, но и в домакинството, връзките, отглеждането на деца, приятелствата си. Никога нищо не е достатъчно добро, според тях. Понякога са склонни да се самобичуват, защото смятат, че не са се справили добре. Съответно изискванията им към другите са също големи. 

Вманиачават се по външния си вид 

Девите са земни зодиакални знаци с особен фокус върху тялото си. Техният стремеж към идеално изглеждаща фигура може да се превърне в страст. Девата е склонна да се изтощи до краен предел, само за да постигне перфектната визия. Това понякога застрашава здравето им, защото те никога не са напълно доволни от постиженията. 

Спалня според зодията

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
4 rate up comment 3 rate down comment
бг смешки ( преди 5 години )
Девата е най -скапаната зодия от зодияка ! важи осбено много за жените но и мъжете не са стока ...жените деви се отличават с изклюелна мания за въшния си вид - напрАВО до степен такава че застрашават собственото си здраве ...имал съм гаджета от тази зодия и са ми добре известни ...освен тва са перфекционисти , надценяват се яко а жените в доста случаи са тотално неверни ....като цял;о бъдете много внимателни ако си мате работа с жена-дева ...много са емоцианално нестабилни , изневеряват , не зачитат другите изобщо ...единствена пзотивна черта е че имат специфична женственост която привлича дсота мъже но за сметка на това ви казах какъв е големият проблем на зодията ...мъжете -деби също не са стока !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 2 rate down comment
анонимен ( преди 5 години )
не съм много сигурна, това са характеристики, които са насаждани, че ги има в девите. преди се опитвах да вярвам, че съм перфекционист, може би защото ми харесваше идеята за това - мисля, че особено за някои професии е страхотно да си перфекционист.но аз съм толкова далече от перфекционизма, колкото и всички останали в зодиака - въпрос на гени и възпитание, силно ви препоръчвам да не забравяте възпитанието, понякога е толкова важно, колкото и гените на човека.бих ви препоръчала да не насаждате сред обществото негативни черти според зодията, защото носите огромна отговорност, особено сред младите хора, които още не са се формирали често като зрели личности, знаещи точно кои са, и които не се влияят от мнението на другите.и понеже със сигурност няма да спрете да публикувате за зодиите, поне публикувайте неща за положителните качества, и тогава просто напишете кое точно е положителното на перфекционизма. защото това е и положителна черта, зависи просто в каква среда се намираш и с какво се занимаваш - бихте искали да ви обслужва перфекционист, нали, защо тогава, освен ако не нарушавате правилата, това да е отрицателна черта?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време