Всичко за зодиите

Тъмната страна на Скорпиона

7 негативни черти от характера на тази зодия

26.10.2018г. / 11 12ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

4. Правят каквото са си наумили.

Скорпионите са неконтролируеми. Те рядко слушат мнението на другите. Винаги имат обяснение за всичко и са убедени в него. 

5 характерни черти на дете зодия Дева

5. Ревниви са.

Една от най-ревнивите зодии в целия зодиак е Скорпионът. Той е властен и прилепчив. Способен е да не ви остави да дишате, ако не знае къде и с кого сте в момента. Някои Скорпиони дори проверяват половинките си, докато са на среща с приятели или приятелки, уж появявайки се случайно. Властният им характер обикновено кара партньорите им да се чувстват като в капан. 

6. Те са много уязвими.

Зад всички тези тъмни страни от характера на Скорпионите всъщност в много случаи се крие несигурност, която те се опитват подсъзнателно да маскират. По-лесно е да се предпазиш от нараняване и злоупотреба от страна на другите хора, когато изглеждаш страшен. Това ръководи Скорпионите в реакциите и мисленето им. 

20 отличителни черти на зодия Стрелец

7. Отмъстителни са.

Ако Скорпионът е решил, че заслужавате наказание, ще направи всичко възможно да ви го стовари на главата с цялата мощ, на която е способен. Той злорадства и напомня защо всъщност заслужавате неговия гняв. Способен е да ви убеди във вината ви толкова умело, без дори да сте сгрешили. 

Коментирай
3 rate up comment 3 rate down comment
Анонимен ( преди 4 години )
Скорпионът не прави интриги - той кърти като мивки интригантите с интелекта си, водейки ги в *** гъ, където да попаднат в девета глуха. Скорпионът, съчетан с планетите уран, меркурий и марс получава знание и умение изначално да променя всичко, което реши, стига да реши. И когато това стане, наглеците и лицемерите отиват в ада, а успелите да избягат, търчат със стилно стиснати ***, очаквайки справедливостта на Скорпиона да ги застигне и заплоди...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
16 rate up comment 3 rate down comment
Анонимен ( преди 5 години )
най-съвършената зодия.Дори негативните й качества са очарователни
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 19 rate down comment
Анонимен ( преди 5 години )
Те освен тъмни страни, нямат друго...злоба, завист, интриги, отмъстителност, лъжи, клевети-само на това са способни!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар