Всичко за зодиите

Тъмната страна на Стрелеца

10 негативни черти на тази зодия

30.08.2018г. / 10 38ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Усмивката на очарователния Стрелец може да ви заблуди, че такава обаятелна личност изобщо може да има лоши черти от характера, но все пак те съществуват. 

През повечето време той е етичен, любезен, внимателен, позитивен, държи се неподправено и може да се превърне в център на внимание без усилие. Лесно човек бива привлечен от интересния характер на Стрелеца, докато не попадне в ситуация, която може да разклати нервите му. 

Тъмната страна на Телеца

Кои са тъмните страни на Стрелеца?

1. Те премислят всичко твърде много.

Премислянето на ситуациите кара Стрелците да стават прекалено критични към хората, а понякога и доста егоистични. 

2. Мислят се за божества.

Звучи прекалено, но поведението им наистина демонстрира превъзходство над другите. Склонността на Стрелеца към нарцисизъм се проявява както в работата, така и в личните отношения и спрямо приятелите. 

3. Могат да са груби.

Стрелците притежават интелект и самоувереност и го знаят. Това им дава самочувствието да спорят ожесточено и убедено в защита на своите аргументи. А когато отсрещната страна окаже отпор, стават груби. 

4. Държат се осъдително.

Стрелците съдят много бързо. Те не губят време в преценяване на фактите. Обективността не им е присъща. Ето защо, ако не сте им по вкуса, ще бъдете съдени по бързата процедура. Освен това за Стрелеца другите са виновни до доказване на противното. 

5 зодии, които не ги бива във връзките

5. Те поемат рискове без да мислят за последиците.

Като спонтанна и импулсивна зодия Стрелецът се хвърля в дълбокото, без да преценява рисковете. Често съжалява след това, но не признава грешките и прибързаността си. 

Коментирай