Всичко за зодиите

Тъмната страна на Козирога

10 негативни черти от характера на тази зодия

31.08.2018г. / 12 30ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Те подценяват другите.

Много Козирози имат склонността да демонстрират високомерие спрямо останалите хора, защото смятат, че знаят и могат повече от тях. Козирогът винаги ще намери начин да ви поправи, ако казвате нещо погрешно. Ще ви покаже нагледно, ако вършите нещо по неправилния начин. Тази тяхна черта се оказва много дразнеща за някои хора. 

7. Те са прекалено властни.

Козирогът се управлява от Сатурн, планетата на властта. Тяхното вродено желание за лидерство  действа на подсъзнателно ниво. То е по-силно от Козирозите и често е извън техния контрол. Освен това Козирогът е кардинален знак, което допълнително диктува неговите лидерски качества. В много ситуации Козирозите действат деспотично както вкъщи, така и в професионален план. 

Тъмната страна на Овена

Свързани статии

8. Те са стиснати.

Козирогът винаги има контрол над финансите си. За него те са важна част от съществуването. Трудно ще срещнете Козирог, който не умее да контролира спестяванията и харчовете си. Те са родени машини за преценка на риска и трудно се поддават на безсмислено пръскане на пари. Трудно и ще ви отпуснат заем, освен ако не се уверят, че парите ви трябват за нещо важно, а не просто за да си купите някоя джаджа. 

9. Те са самоуверени.

Вирнатият нос на Козирога дразни другите. Той може да е наистина надменен и това кара околните да го смятат, че е коварно чудовище. На повърхността той наистина изглежда така, а ако не заслужите доверието и приятелството му, това ще си остане така. 

Трите зодии, които са най-големите гадняри в зодиака

10. Когато изпуснат нервите си става страшно.

Не бихте искали да се сблъсквате с гнева на Козирога. Той става толкова свиреп, че би ви се искало моментално да се изпарите, за да не слушате тирадата, която има да излива върху вас. Козирозите са изключително търпеливи личности и стоически насъбират негативни емоции, особено когато са предизвикани от други хора. 

Когато моментът на избухването настъпи, Козирогът ще ви залее с толкова ярост, че ще се чудите откъде ви е дошло. 

Коментирай