Всичко за зодиите

Тъмната страна на Водолея

8 негативни черти от характера на тази зодия

28.01.2022г. / 16 05ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

5. Те предпочитат да не се задълбочават във връзките си.

Колкото по-далеч държат другите от личното си и емоционално пространство, толкова по-добре. Водолеите често са наистина повърхностни, което може да отблъсне околните, особено по-близките им. Любими за Водолея са приятелствата и интимните взаимоотношения без особено дълбоки обвързвания. 

Тъмната страна на Овена

6. Природата им е парадоксална.

В един момент можете да чуете Водолея да казва едно, а в следващия – тотално противоположното и то с такава убеденост, сякаш изобщо никога не е казвал друго. Ако се опитате да спорите с него за това, ще срещнете яростен отпор и аргументи в негова защита. 

7. Патологични лъжци.

Една от най-лъжливите зодии в зодиака е Водолеят. Той е склонен да лъже дори да няма нужда, просто за спорта. Ако трябва да разказват за лични преживявания и връзки, Водолеите в много случаи си украсяват историите. Невинаги си спомнят какво са казали и на кого, откъдето идват и съмненията на околните. 

20 отличителни черти на зодия Лъв

8. Те са големи инати.

Водолеят е едновременно човек, който с радост ще се включи в благотворителната ви кампания за опазване на околната среда или човешките права, но в следващия момент ще се запъне като магаре на мост, ако нещата не се случват по неговия начин. 

Рядко се конфронтират директно. В повечето случаи измислят таен план как да обърнат нещата в своя полза. Заради това много хора ги смятат за подмолни и зли. 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
милениум ( преди 1 година )
2 rate up comment 0 rate down comment
Хмм.. ( преди 1 година )
До Анонимен 10: "по-съвършено същество"...по-добре не можеше и да го опишеш...имат се за нещо повече от останалите...учудвам се, че тук не е споменато. Единственото обаче, с което превъзхождат е тази осезаема хлад и студенина в момента, в който решиш, че са ти приятели и ги допуснеш до себе си...всичко е просто студена пресметливост.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 4 rate down comment
Анонимен ( преди 2 години )
Водолея е по-съвършено същество. Нещата са вградени на друго ниво. Ако някой иска числено и материалтно изражение на неговите чувства и разбирания дълбоко греши. Всичко интуитивно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 3 rate down comment
:) ( преди 2 години )
Виждам, че доста от коментаторите са Водолеи и когато им казваш истината подскачат като ужилени, готови за поредния спор :) Почти всичко е абсолютна истина. Казвам го от позицията на човек, който имаше грешката да изпита дълбоки чувства към Водолейка.....по-гадно нещо не ми се беше случвало...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
23 rate up comment 4 rate down comment
vodolei ( преди 5 години )
Един истински водолей може да е всичко друго, само не и подмолен играч, нагаждач, а още по малко лъжец, камо ли патологичен. Това го е писал или по-скоро преписал някой, който няма грам представа за зодия Водолей!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
ako tulkuvame moga da kaja , 4e obi4am da spodeliam , da vidia kude i kakvo mi pravi vpe4atlenie , no niamam misleneto taino da kroia 6apkata i da pravia podmolni intrigi s horata okolo men , obi4am otkriti , iasni otno6enia. ogor4ava me kovarnoto hladnokruvno mamene i lujite .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
16 rate up comment 2 rate down comment
Руснака ( преди 5 години )
Истинският водлей, без влиянието на асцендетнта му, не е нито подмолен играч, нито нагаждач, а още по малко патологичен лъжец!Ината не е обвързан с неслучващото се по неговия начин, а виждайки проблемите във всяко начинание се опитва да ги подобри и усъвършества, което не се приема винаги с добро око, а от там идва ината, но на другите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
titia ( преди 5 години )
20 rate up comment 1 rate down comment
XoXo ( преди 5 години )
Абе от къде черпите такива глупости и карате хората да вярват.Водолея е един истински ,чаровен,точен,интелигентен и пр.. знак.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 1 rate down comment
Oho ( преди 5 години )
Чета за отрицателните черти на всички зодии и ги откривам в себе си. От коя ли зодия съм по дяволите?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар