Всичко за зодиите

4 зодии, прощаващи дори изневяра

Толерантни, разбиращи, умеещи да се поставят на чуждото място

13.09.2018г. / 11 27ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Дева

Въпреки че Девата е най-критичният знак в зодиака, той е и най-прощаващият. Девите могат да критикуват до припадък измамата, която сте извършили спрямо тях и накрая да ви простят, опитвайки се да оправят нещата.

Кои зодии изневеряват най-често и защо

Девата е склонна да остане във връзката в зависимост от причините за изневярата. Ако партньорът се държи враждебно, Девите се отказват. Но ако виждат съжаление и срам у половинката си, ще изчетат дългото си конско и въпреки това ще дадат нов шанс на връзката.

Девите имат нужда да усещат, че са добри партньори и че се справят както трябва с половинките си. Те винаги поглеждат и навътре в себе си, за да разберат дали част от вината не е в тях самите. Затова те се опитват всячески да се справят по-добре като партньори втория път.

Риби 

Когато Рибите бъдат излъгани, те ще се почувстват опустошително зле. Това е зодия, която не вярва никак лесно на хората, дори на тези, в които е влюбена. Но когато се доверят, те поставят цялото си същество във връзката, влагат цялото си сърце. Изневярата за тях е огромен болезнен шамар, истински кошмар. Рибите страдат много, защото са една от най-чувствителните зодии в зодиака.

4-те зодии, склонни към изневяра

Те няма да приемат никак лесно изневярата, но това не означава, че няма да я простят. Въпреки че ще се колебаят дълго какво точно да правят, как ще продължат напред със същия човек, вероятността да го сторят е много по-голяма, отколкото при другите зодии.

Рибите прощават постепенно. Дори да изслушат причините и мотивите ви, на тях ще им е нужно много време, докато успеят отново да върнат живота си в старите релси.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
Свободно време