Всичко за зодиите

Как отделните зодии приемат комплименти?

Някои ги обичат, на други им е неудобно да бъдат хвалени

29.11.2018г. / 11 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Някои хора обожават да получават комплименти, опияняват се от тях, обичат да галят егото си и това ги окрилява. Други се стесняват, изпитват неудобство, защото са неуверени. Някои директно отхвърлят похвалите и ласкателствата, защото ги смятат за лицемерни, дори да не са.

Оказва се, че всеки зодиакален знак има своето отношение към комплиментите. Различните зодии ги приемат по свой начин, продиктуван от особеностите на характера на всяка зодия.

Трите зодии, които са най-големите гадняри в зодиака

Ето как реагират различните знаци в зодиака при похвали и комплименти:

Овен

Овните обожават добрите комплименти, особено ако са отправени по повод нещо, което те самите вече знаят за себе си, например колко са спонтанни, силни, забавни, интелигентни, смели. Ще ги спечелите, ако ги похвалите за реални техни постижения и качества. Овните веднага забелязват фалшивите похвали, защото много добре знаят силните си страни. Не обичат лицемерието.

Телец

Телците предпочитат да се похвалят сами, вместо да получават хвалби от някой друг. Не че не вярват в комплиментите, просто понякога не знаят как да реагират. Ако се съгласят с комплимента се чувстват като празни самохвалковци с вирнат нос. Ако пък омаловажат комплимента се чувстват нелепо, защото все пак дълбоко в себе си са съгласни и им е приятно.

Близнаци

Всичко зависи от настроението на Близнаците. Като двойствени личности те приемат комплиментите по различен начин всеки път. Човек никога не знае как да реагира с тях. Ако се чувстват добре може да полетят в облаците, когато чуят хвалба по свой адрес. Ако пък не или пък получават комплимент от човек, когото не харесват, могат да реагират наистина остро и неочаквано. Често не вярват, че комплиментът е искрен.

Някои любопитни факти за зодиите

Рак

Един комплимент може да докара Рака до сълзи. Те са много чувствителни и се разнежват много. Радват се искрено, когато някой забележи качествата, усилията им. Взимат всичко присърце и в много случаи страдат, ако усилията им останат незабелязани и неоценени. Раците винаги се притесняват дали са достатъчно добри в работата си, дали са добри родители, дали близките, приятелите и колегите им се чувстват добре. Все пак внимавайте, Раци, защото сълзите понякога могат да предизвикат неловки ситуации, например на работа.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
za golemia mi liubim bliznak e viarno ...ama mnitelen , ama izpulnen s podozrenia....s 4engel da mu vadia dumite ot ustata
отговор Сигнализирай за неуместен коментар