Всичко за зодиите

5 зодии, които се отказват много лесно от всичко

Не обичат да се борят докрай

14.06.2019г. / 16 09ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Постоянно мечтаете да сте по-дръзки, да умеете да печелите, да не се спирате пред нищо в преследването на успехите. Възхищавате се на хора около вас, които знаят как да преследват целите си. Стараете се да попиете от техния опит. Добре осъзнавате какво могат те и какво ви спира вас. Но колкото и да се опитвате да сте като тях, вие просто по природа се отказвате лесно. Въпреки че знаете какво трябва да промените в себе си ви е трудно.

До голяма степен зодията ви е намесена в това. Някои зодиакални знаци са много по-склонни да се отказват лесно за разлика от други. Изправяте се пред трудностите, но нямате сили да се борите докрай. Песимистични сте, страх ви е от провала. Това понякога ви кара даже да не опитвате.

Зодии, които имат страстна любов с Овена

Накрая сте разочаровани, дори сте ядосани на себе си, че нямате смелостта да действате със замах.

Кои зодии имат склонността да се отказват лесно и да не се борят докрай?

Риби

Рибите се отказват, защото са прекалено чувствителни и песимистични. Те постоянно се чудят дали си струва да продължат, като така или иначе нещата няма да се случат. Рибите се отказват дори когато започнат свой собствен проект. Могат да го зарежат по средата, ако видят, че резултатите няма да ги удовлетворят. Те мечтаят работата им да бъде оценена.

Ако няма да са възхитителни в очите на другите, предпочитат да се откажат, докато е време. Така съхраняват егото и крехката си чувствителност. Или поне си мислят, че се съхраняват, защото след това дълго страдат заради неосъществените успехи. Отново се вглеждат в другите. Казват си, че следващия път ще постъпят като някой свой кумир, но това така и не се случва.

Везни

Везните имат големи трудности с поемането на ангажименти. Те се колебаят за всичко, както в работата си, така и в личния си живот. Никога не са сигурни дали взимат правилното решение. Постоянно претеглят плюсовете и минусите. Чудят се, а докато се чудят, пропускат момента.

Ако нещо изглежда прекалено трудно и предизвикателно за тях, те по-скоро ще се откажат, отколкото да продължат да се сблъскват с трудностите по пътя.

Кои зодии са най-добрите съпрузи?

Везната иска да се справя добре. Ако не ѝ се получава, тя се отказва. Не може да преглътне провалите и предпочита да си тръгне с гордо вдигната глава. Често съжалява след това.

Не че не искат да се борят. Просто Везните предпочитат да се отдръпнат, ако смятат, че усилията им няма да са увенчани с успех.

Близнаци

Близнаците прекратяват нещата твърде бързо, защото се отегчават и искат да правят нещо друго. Надяват се, че този път ще им е интересно без значение дали става дума за връзка, приятелство, работа, приключение. Те не само отлагат да правят нещо, но и се отказват по средата без да съжаляват за усилията, които са положили до момента. Склонни са да се върнат към ангажимента си след време, когато преценят, че се чувстват готови да продължат.

Проблемът на Близнаците с недовършените проекти с течение на времето е, че просто те губят интерес. Идеята за довършването им се струва все по-малко и по-малко привлекателна.

Коментирай