Всичко за зодиите

Какво ни очаква в Годината на свинята според китайския хороскоп

2019-а ще е Годината на кафявата земна свиня

18.12.2018г. / 12 47ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Маймуна

Маймуните ще са най-щастливите сред всички зодиакални знаци в Годината на свинята. Ще имате свободата да правите каквото си поискате без притеснения и напрежение. Но ще трябва да си дадете тласък и увереност, за да постигнете поставените цели. Те няма да дойдат от само себе си.

Здравословните храни трябва да са задължителна част от менюто ви през тази година.

Има вероятност за конфликти във връзките. Но ако сте обвързани, не се притеснявайте – и тази година връзката ви ще издържи.

Трябва да демонстрирате уменията си на работа. Нищо в тази година не може да ви повали на земята, ако имате доверие в самите себе си.

Петел

2019-а ще е година, в която Петелът не трябва да се отказва от онова, което прави. Тази година не е подходяща за започване на нова работа или нова връзка. Опитайте се да запазите онова, което имате и да го държите под контрол. Дори да започнете нещо ново, новите ви начинания няма да са особено дълготрайни.

Кои са най-престъпните зодиакални знаци?

Вътрешните ви сили и енергия ще са по-слаби, отколкото в предходните и предстоящите години. Не се отпускайте. Това е период, в който трябва да анализирате и организирате живота си в подготовка за идната 2020 година.

Свързани статии

Куче

Годината на свинята ще е много динамична за Кучето в любовен и професионален план. Може дори да си намерите ново хоби. Превъзходните ви инстинкти ще ви помогнат да балансирате всички аспекти от живота си.

Любовта и страстта ще са видими с просто око за околните, когато погледнат Кучето отстрани. Любовни афери и флиртове ще са често срещано изкушение за необвързаните Кучета през 2019-а.

Как се целуват различните зодии?

Усилията ви на работа ще бъдат забелязани от ръководството и преките ви шефове без да се налага сами да изтъквате успехите си. Но ще трябва да овладеете по-добре нещата във финансов аспект, ако управлявате собствен бизнес.

Свиня

Годината на кафявата земна свиня ще бъде балансираща за родените под знака на Свинята. Това е времето, в което ще е необходимо коригиране на предишни грешки и подготовка за бъдещето. Погрижете се за здравето си с простички домашни средства. Те ще облекчат стреса.

Научете се да общувате качествено с партньора си. Това ще ви помогне да скрепите връзката си.

Що се отнася до кариерата, научаването на нови умения е от огромно значение за вас през 2019-а.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
goliamo natukmiavane na deistvia s tezi horoskopi ... to biva da vodiat horata za nosa . ama 4ak tolkova
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време