Всичко за зодиите

Какво ни очаква в Годината на свинята според китайския хороскоп

2019-а ще е Годината на кафявата земна свиня

18.12.2018г. / 12 47ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Както знаем, китайската нова година настъпва в различно календарно време от нашето. Следващата 2019-а ще премине под знака на кафявата земна свиня. Новата година ще започне на 5 февруари 2019 и ще завърши на 24 януари 2020 година. Тя предвещава много изненади за отделните зодии.

Ако не знаете каква зодия сте според китайския хороскоп, тук можете да проверите под какъв знак е била годината, в която сте се родили, съответно това е вашата китайска зодия.

Плъх

2019-а ще е година на възможности и предизвикателства за Плъховете. Ще можете да поправите всички грешки, които сте допуснали през 2018-а. Това ще ви донесе успехи. Ще сте по-бавни във вземането на решения, но пък ще е за добро. Въпреки това умът ви ще е активен и щателно обмислящ вашите нови възможности.

Особености на характера на Свинята

Новата година ще е и годината, в която Плъховете ще създадат нова връзка или ще преустановят настоящата си. 2019-а е преломна в любовта за тях. Година на ново начало и в двата случая. Не се колебайте. Ако харесвате някого, отидете и му споделете. Шансовете ви ще са добри. Тази година не е времето, в което да си мълчите.

В работата и бизнеса успехите няма да са особено забележителни. Дори е възможно да ви очакват трудни времена.

Бик

Бикът ще се радва на една прекрасна година. Това е годината на релакса и забавленията за представителите на тази китайска зодия. Както в любовта, така и в работата ще сте благословени със стабилност. Погрижете се добре за здравето и храненето си през 2019-а. Това ще е от огромно значение за в бъдеще.

Що се отнася до връзките, Биковете ще трябва да се постараят малко повече, за да заздравят връзките си въпреки стабилността. Новите проекти на работа ще държат вниманието ви непрекъснато, а съзнанието заето. Това ще ви донесе материални облаги.

20 отличителни черти на зодия Везни

В личен план 2019-а година ще е идеална за Биковете, които искат да организират пътешествие с партньора си или да планират бременност.

Тигър

Родените под знака на Тигъра ще се радват на прекрасна година. Ще се чувствате непобедими и готови да завладеете целия свят. И не стига това, но и до каквото се докоснете през 2019-а ще се превръща в злато, тоест годината ще ви донесе материални успехи. Просто трябва да се концентрирате и да насочите енергията си в тази посока.

Годината на свинята ще е щастлива за Тигъра и в любовта. Свещи, романтични вечери, цветя, шоколад и много любов – така ще премине тази година за тях.

В професионален план годината няма да е особено успешна, ще е дори трескава, но пък няма да е невъзможно да овладеете трудните ситуации. Просто дръжте финансите си под око и се предпазвайте от безсмислени харчове.

Заек (Котка)

За Заека Годината на свинята ще е година на предизвикателства. Но с вашата силна воля и решителност ще сте способни да преодолеете всякакви препятствия. Не прекалявайте с тренировките в здравословен план. Това може да ви донесе известни проблеми. Предпазвайте се и не се претоварвайте. Избягвайте прекомерната консумация на червено месо и захар през тази година, защото има известен риск от развитие на някои заболявания, свързани с тях.

Месечен хороскоп за ноември 2018

В любовен план 2019-а ще бъде не особено бурна. Ще сте здраво стъпили на земята. Не ви очакват сложни взаимоотношения. Комуникацията ще ви е необходима, ако искате да изведете връзката си на следващо ниво.

Успехът в кариерата ви ще зависи до голяма степен от детайлите. Не игнорирайте малките неща на работа.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
goliamo natukmiavane na deistvia s tezi horoskopi ... to biva da vodiat horata za nosa . ama 4ak tolkova
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота