Всичко за зодиите

4 зодии, които са добри комуникатори във връзките

Бива ги в общуването

08.02.2019г. / 17 34ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Дева

Девата е един от най-предсказуемите зодиакални знаци, когато става дума за комуникативност. За тях обсъждането на проблемите и изобщо всичко до най-малката подробност е жизненоважна необходимост. Те изискват същото от партньорите си – да са подробни, обстоятелствени, честни и отворени към общуване.

Според зодията: Какво мъжете намират за привлекателно и отблъскващо?

Девата не може да мълчи дълго време. Тя е роден комуникатор. Наблюдателна е и има солидни аргументи във всяка област, за която заговори.

Въпреки че понякога партньорите на Девата биват изнервени от нейната склонност да говори твърде много, те трябва да бъдат щастливи и да се чувстват късметлии, защото партньорът Дева лъже рядко, тъй като не понася измамата във връзката.

Козирог

Козирозите работят усърдно и са много амбициозни. Това означава, че не се отказват лесно и в любовта. За да запазят връзките си, те са склонни да направят всичко необходимо, предимно да общуват открито.

Козирозите винаги знаят какво точно да кажат, така че да е на място, да не наранят половинката си, да извлекат максималните ползи от комуникацията. Те не се страхуват да се изправят срещу проблемите си, стига да сметнат, че това е нужно. В противен случай могат да бъдат царе и на тишината.

Каква майка сте според зодията?

Козирогът се опитва да култивира и развие всички свои връзки чрез упоритост и комуникация. Времето, прекарано в дълбоки разговори е от жизненоважно значение за Козирога. Той търси това не само във връзките, но и в приятелствата.

Коментирай