Всичко за зодиите

4 зодии, които се раздават най-много в леглото

Готови на всичко, за да задоволят любимите си

09.12.2022г. / 13 02ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Дева

Девите са невероятно любопитни и креативни в леглото. За тях няма табута. Те са готови на всичко, за да доставят максимално удоволствие на партньора си. Това важи не само в интимен план, но и цялостно във връзката.

Почти всяка Дева има скрита леко извратена страна, която иначе тайничко спотайват. В повечето случаи не обичат да го изтъкват. Само партньорите им знаят на какво всъщност са способни в леглото.

Зодиите, които са най-страстни в спалнята

Девите се възбуждат изключително много само от движенията на тялото и звуците, които партньорите им издават, докато получават върховно удоволствие. Ето защо са готови да впрегнат цялата си креативност, за да измислят нови и нови начини за доставяне на удоволствие.

Свързани статии

Риби

Рибите са една от най-чувствителните зодии. Те обичат да получават подкрепа и сила от партньорите си. Щом знаят, че са обичани и ценени, нищо не може да ги спре да раздадат цялата си любов и сексуална енергия, дори да не получат нищо в замяна не заради друго, а заради крайното изтощение на партньорите си.

Няма по-голяма награда за тях от удоволствието на половинката. Рибите обожават неизследваните територии, потъването в света на фантазиите, осъществяването на най-интимните мечти и желания.

5 зодии, подходящи за сериозна връзка

Само им споделете, че искате да опитате нещо и те ще откликнат на вашите желания дори по-бързо от Везните.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Добрев ( преди 3 години )
Познавах жена Стрелец! Нямаше насищане в кревата и вярност не познаваше такова състояние!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )