Всичко за зодиите

Какво мъжете не обичат да споделят според зодията им

Всеки има своите особености

12.04.2019г. / 12 00ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелецът обича да се среща с нови хора, да се въвлича в приключения, да открива нови възможности. Той е от зодиите, които не се страхуват от предизвикателства и провал. Винаги изглежда така, сякаш се радва на живота и граби от него с пълни шепи.

Астроманикюр за всяка зодия

Дълбоката, сериозна страна от характера му обаче не му позволява да споделя страхове и съмнения. Стрелците се плашат от скуката във връзката. Тази мисъл не ги напуска, дори когато са щастливи и няма изгледи за раздяла. Монотонният живот, битовото спокойствие и равномерността в протичането на деня ги убива и често това е и причината за раздяла от тяхна страна. Трудно биха го признали обаче.

Козирог

Козирогът е една от най-устремените зодии. Когато той има цел, никой не е в състояние да го откъсне от нея. Не можете да отклоните курса на Козирога или да промените посоката му, освен ако той го иска. Постигането на целите е висша ценност за тази зодия. В някои ситуации това е възхитително, но в други може да е разрушително.

Козирозите не обичат да споделят. Те са потайни и вглъбени в себе си, защото когато биват наранени, страдат много дълбоко без да го показват. Затова предпочитат да мълчат. Едно от нещата, които Козирогът винаги премълчава и които запазва за себе си е поражението. Необходимо му е време, докато възвърне хармонията в душата си и стане готов да признае победа в личен или професионален план.

Коментирай