Всичко за зодиите

Какво мъжете не обичат да споделят според зодията им

Всеки има своите особености

12.04.2019г. / 12 00ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Свързани статии

Водолей

Водолеят се нуждае от хуманитарна кауза или някаква социална отговорност, която да следва и с която да помага на слабите и онеправданите. В кръвта му е да бъде закрилник и благодетел. Прави го от сърце. Винаги ще намери начин да бъде от полза. Водолеят е от борците за свобода и справедливост по природа.

Какво кара различните зодии да изневеряват?

Една от тайните или по-скоро терзанията, за които не би споделил един мъж Водолей е свързана с неговите провали и неуспехи. Водолеите са горделиви и обичат да очертават сами перфектния си имидж пред другите. Ето защо, ако се провалят в нещо, никога при никакви обстоятелства не биха си го признали, дори напротив. Ще намерят начин да излязат от калта и да обрисуват провала си като мним успех. Понякога това помага, но невинаги.

Риби

На Рибите им е вродено да помагат. Те са състрадателни и емпатични личности, които подават ръка винаги, когато могат. Когато обичат някого са склонни да пренебрегват нуждите си в тяхно име. Рибите никога не отказват, защото изпитват неудобство да го правят. Необходим им е цял един живот, докато се научат да казват „не“.

Тази мълчалива и потайна зодия споделя изключително трудно. Нужно е да вадите думите с ченгел от тяхната уста, само и само да се опитате да ги разберете поне наполовина.

Коментирай