Всичко за зодиите

6 зодии, които се влюбват в хора, които не могат да имат

Какво ги тласка към грешния избор

18.01.2019г. / 11 55ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Риби

Рибите са креативен воден знак. Те са нежни, мъдри, състрадателни и много склонни да летят в облаците. Почти няма здраво стъпили на земята Риби. Дори за момент да ви се стори така от техните разсъждения и думи, в следващия миг действията им ви разубеждават.

Рибите понасят самотата много трудно. Те си изграждат представа за любовта и романтиката, за която мечтаят и я проектират върху определен човек, често реално неподходящ за тях или такъв, който не изпитва същите чувства.

Защо жената Везни е толкова специална?

Поради отчаяното желание на Рибите да открият истинската си любов, те много често попадат на хора, които се възползват от добротата и жертвоготовността им.

Свързани статии

Телец

Телецът е практичен, надежден партньор и лоялен приятел. Тази зодия наистина жадува за чувственост във връзката, интимност до болка, любов и всеотдайност, които търси във всичко по пътя си.

Недостатъкът на Телците е, че са прекалено упорити. Може да се каже дори твърдоглави. Те са свикнали да получават това, което искат и когато не става така, това ги амбицира многократно повече да продължат да опитват. Лошото е, че в ината си забравят да анализират ситуацията и обстоятелствата, което им пречи да осъзнаят, че преследват грешния човек.

Рак

Ракът е кардинален знак. Неговата управляваща „планета“ е Луната. Това е може би най-емоционалният знак в зодиака. Невероятно чувствителен и раним, Ракът е постоянно воден от копнеж за перфектни семейни ценности.

Тяхната чувствителна природа често ги приземява в ситуации, при които се влюбват в хора, които не са свободни, не отвръщат със същото на техните чувства или просто се възползват от тях.

4 зодии, прощаващи дори изневяра

Раците са природни дарители. Те живеят, за да се раздават в името на щастието на партньора си. Грешката им е, че обикновено им отнема много време, докато осъзнаят в каква ситуация се намират.

Коментирай