Всичко за зодиите

От какъв партньор се нуждаете според зодията

Всеки зодиакален знак има своите нужди към половинката си

23.04.2019г. / 15 17ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки човек търси различни качества у своите партньори според потребностите си. Предпочитанията на всеки от нас са различни и до голяма степен са продиктувани от нашата зодия. Ето от какъв партньор се нуждае всеки зодиакален знак. Коя е перфектната половинка за всяка от 12-те зодии?

Овен

Идеалният партньор за Овена е човек, с когото може да се забавлява безкрайно. Овните умеят да намират забавната страна във всяко нещо, което правят – от пазаруването в магазина, до излизането на бар с приятели или дори гледането на телевизия на дивана вкъщи. Затова им трябва половинка, която да намира забавната страна на живота заедно с тях.

20 отличителни черти на зодия Риби

Партньорът на Овена трябва да е игрив, енергичен, да има чувство за хумор и да приема непредсказуемостта положително. Приключенски настроените хора винаги са предпочитани за брачни партньори от Овните.

Телец

Онова, което Телците търсят в човека до себе си е съчетание от непоколебимост и същевременно лесен характер. Те се затрудняват да съжителстват със силно изявени личности, които не мелят брашно така лесно с който и да е. Телците се нуждаят от партньор, който лесно да се пуска по течението, но и който да доказва всеки ден любовта си.

Перфектната половинка за Телците е човек, който показва привързаността и обичта си до безкрайност по вербален и физически начин. Той трябва да е зрял и уравновесен, да може да приема ината и упорството на Телеца без да го съди.

Близнаци

Близнаците се нуждаят от любопитен по природа съпруг, който се интересува да изучава нови неща, независимо дали става дума за наука, природа или изучаването на вас самите като характер. Партньорът за Близнаците трябва да е много интелигентен, да може да води дълбоки и мъдри разговори.

Идеалният партньор за Близнаците е човек, който е остроумен като тях. В противен случай те бързо губят интерес. Трябва и да е много силен, за да се справи с острия език на Близнака, който понякога може да е изненадващо язвителен. Подходящата половинка за тази зодия задължително трябва да е гъвкава и да умее да приема непредсказуемата природа на Близнака и неговата свободолюбивост.

Рак

Едно от най-важните качества, които Раците търсят в партньорите си, е съпричастността, която те самите притежават. Ракът иска да бъде разбиран и обгрижван по същия начин, както той прави с хората, които обича. Идеалният партньор за тази зодия е човек, който има дълбока чувствителност, ярка емоционалност, способност да разбира другия и да реагира дълбоко емпатично.

Зодии, които имат страстна любов с Овена

Най-подходящият партньор за Рака е онзи, който е стабилен и уравновесен. Той се нуждае от опора в живота, от човек, който да изразява подкрепата си и да бъде винаги до него. Така животът се струва по-малко стресиращ и суров за чувствителните Раци. Бъдете техният защитник и ще ви обичат завинаги.

Коментирай
Свободно време