Всичко за зодиите

6-те най-интуитивни зодии, за които другите са отворена книга

Нищо не убягва от погледа им

12.02.2019г. / 12 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Дева

Девите са невероятно бдителни. Те забелязват абсолютно всеки детайл от комуникацията си с другите. Не спират да наблюдават дори когато не говорят с даден човек. Същото е и с обстановката, в която се намират, градската среда, работната атмосфера – няма детайл от обкръжението на Девата, който да не ѝ направи впечатление.

Месечен хороскоп за февруари 2019

Тази зодия е изумително проницателна. За Девите другите са отворена книга. Те са родени анализатори. Всяка подробност от поведението и думите на хората, с които общуват, преминава през щателен разбор в главата на Девата. Тя винаги разбира какво се крие под повърхността и това често е плашещо за околните.

Везни

Везните са невероятно осъзнати по отношение на собствените си мисли и чувства. Те умеят да се владеят до степен, в която заблуждават другите за вътрешното състояние на духа си. Ето защо те са фантастични тълкуватели на поведението на другите. Изключително интуитивни са и винаги успяват да регистрират потенциалните опасности за тях самите, най-вече от страна на хора, които не им мислят доброто.

Везните имат способността да виждат нещата от гледна точка, за която другите са слепи. Те умеят да разгледат всяка ситуация от различен ъгъл, така че да преценят всичките ѝ перспективи. Никога не действат импулсивно, особено когато става дума за спор или препятствие.

Близнаци

Близнаците са много социални хора. Те инстинктивно знаят какво да кажат, за да предразположат другите да общуват с тях. Могат да предизвикат разговор във всяка една ситуация. Близнаците знаят какво ще кажете преди да сте го казали. Често другите имат усещането, че Близнаците четат мислите им, защото довършват изречението.

Какъв е най-големият ви страх според зодията

Тази зодия е гъвкава и интуитивна. Винаги усещат, когато някой е злонамерен към тях или не е искрен в комуникацията си. Близнаците оставят винаги добро впечатление у хората. Те са много гъвкави и могат да излязат от всяка ситуация.

Коментирай