Всичко за зодиите

6-те емоционално най-интелигентни зодии

Притежават удивително аналитична природа

08.03.2019г. / 12 38ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Риби

Рибите са една от най-способните на емпатия зодии. Те знаят от какво точно има нужда всеки един човек, който се изправи и общува с тях по някакъв начин. Рибите умеят да се поставят на мястото на другите и да гледат от тяхната гледна точка, което е полезно в комуникацията.

Те са упорити и инатливи, трудно променят мнението си, ако са убедени в него. Не се влияят лесно от другите. Рибите могат да почувстват болката на другите, техните вълнения. Неслучайно те са и едни от най-добрите и верни приятели, които всеки би искал да има.

Свързани статии

Рак

Раците имат таланта да карат хората да се чувстват така, сякаш могат да са напълно откровени като пред психоаналитик. Ракът умее искрено да изслушва и да дава съвети на базата на емоционалната си интелигентност, която му позволява да анализира в дълбочина. Той умее да открива най-рационалното решение на проблемите на другите, както и на своите.

6 зодии, които се влюбват в хора, които не могат да имат

Раците изграждат емоционална връзка с близките си и партньорите си, дори с колегите си, което е в техен значителен плюс, защото обикновено печелят одобрението на хората. Те карат другите да чувстват, че имат нужда от тях.

Близнаци

Един от най-емоционално интелигентните знаци са и Близнаците. Те умеят да контролират чувствата си, дори да ги пренебрегват, когато това се налага, особено негативните. Когато Близнаците изпитват отрицателни и натоварващи чувства, те просто не им позволяват да вземат надмощие. Оставят ги на заден план и се занимават с тях, когато му дойде времето.

Конфронтацията за Близнаците не е опция. Емоционалната им интелигентност ги кара да се предпазват от нея и да я включват в действие само в краен случай, защото знаят, че няма да им донесе позитиви.

Коментирай