Всичко за зодиите

Как лъжат различните зодии

Езикът на тялото има своите характерни черти при всяка зодия

07.03.2019г. / 14 22ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всички лъжем, без значение дали го правим умишлено, злонамерено, с добри чувства или просто за да предпазим самите себе си. Лъжата е част от живота на всеки. Ако съществуват напълно честни и откровени хора, които признават с лекота всичко, което се таи в душата им, вероятно те се чувстват освободени и ненатоварени с излишен стрес. Можем само да се учим от тях.

Понякога е очевидно, че някой лъже. Друг път езикът на тялото е така умело прикрит, че дори да сте най-ловкият ходещ детектор на лъжата, не можете да разпознаете лъжеца.

Да обичаш някого от зодия Риби

Всяка зодия има свой начин да скрива истината. Ето как го правят различните зодиакални знаци:

Овен

Когато Овенът лъже, той ще се постарае да изглежда също толкова безгрижен, както и през останалото време, когато е честен. Ето защо му се получава толкова добре. Изключително трудно е да разберете кога един Овен лъже. Когато е хванат в лъжа, той ще направи всичко възможно да ви убеди в правотата си. Ще поддържа тезата си докрай с цената на достойнството си.

Телец

Когато Телецът лъже го прави много внимателно. Неговите лъжи са щателно пресметнати до последния детайл. Той е преценил всяка мярка, количество, обстоятелство, алиби и всичко необходимо, за да бъдете убедени в неговите лъжи. Ако например трябва да лъже къде е бил снощи, той ще разкаже бавно и прецизно обмислено цялата история. Ще я повтори, ако това се налага, само и само да е по-убедителен.

Близнаци

Въпреки че лъжат постоянно, Близнаците са ужасни лъжци. Винаги им личи. Никога не помнят какво са казали преди малко, затова се и оплитат в собствените си конци. Заради това хората спират да им вярват, дори когато казват истината. Близнаците не са никак внимателни в думите си, когато говорят неистини, затова и често изпадат в неловки ситуации. Когато бъдат хванати в крачка, Близнаците ще се опитат до последно да ви убедят, че нещо вие не сте разбрали правилно. Веднага сменят тезата си и красноречиво, както винаги, започват да разтягат нов локум.

6-те емоционално най-интелигентни зодии

Рак

Раците са честни през повечето време. Те са една от най-откровените зодии в зодиака. Това е наистина страхотна черта, но въпреки това и на тях понякога им се налага да изрекат по някоя лъжа. Когато Ракът се опитва да лъже изглежда по-скоро като дете, което се оправдава пред майка си, отколкото като зрял възрастен. Най-отличителният белег, по който ще познаете дали ви лъже, е че вероятно изобщо няма да може да ви погледне в очите.

Коментирай