Всичко за зодиите

Как лъжат различните зодии

Езикът на тялото има своите характерни черти при всяка зодия

07.03.2019г. / 14 22ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвът е много уверен зодиакален знак. Когато става въпрос за лъжа, увереността му помага да остане съсредоточен в онова, което трябва да изрече или направи. Лъвът ще вложи цялата си енергия, за да ви убеди в лъжите си. Той е влиятелен и обаятелен по характер знак, който винаги знае как да излезе от ситуацията. Това опасно умение може да се окаже много натоварващо за общуващите с Лъва. Едно друго опасно негово оръжие е стремежът му непременно да ви разколебае във вас самите. Стратегия, която му помага да отвлече вниманието от лъжите си и да ги превърне в истина.

Женски хороскоп за март

Дева

Девите отдават огромно значение на всеки незначителен детайл, само не и когато се отнася до лъжата. Не ги бива да лъжат. Изобщо не могат да структурират лъжливата си теза, дори в името на това да се защитят. Обикновено, когато Девата копае гроб другиму, тя самата пада в него заради нескопосаността си като лъжец. Често една от причините Девите да се провалят в лъжите си е, защото не могат да преодолеят природата си и непрекъснато добавят детайли към историите си. Така се оплитат в лъжи и понякога изглеждат нелепо.

Везни

Везните са другият зодиакален знак, който изпитва огромни затруднения да лъже другите. На тях просто им личи от километри, че лъжат – изчервяват се, започват да говорят бързо, да сменят темата, да не гледат в очите. Ако човекът отсреща започне и да задава въпроси, това е краят. Везната бива моментално хваната в лъжа. А ако сте ги хванали в лъжа, Везните ще ви заобикалят и избягват, ще минават възможно най-далеч от вас, за да не се наложи да водят неудобния разговор.

Какво означава истинска любов за мъжете според зодията им

Скорпион

Скорпионът обича да мисли за себе си като за най-честния зодиакален знак. Той е зодията, която може да заблуди и най-бдителния човек, но и себе си. Скорпионът е майстор в лъжата, както и в самозаблудата. Обича да живее в собствен свят, откъсвайки се от мнението на всеки друг. Когато се заговори за лъжа, Скорпионът ще държи 15-минутна реч за това колко мрази лъжата. Така той предварително подготвя човека отсреща да не очаква лъжа от него.

Коментирай
Свободно време