Всичко за зодиите

Как лъжат различните зодии

Езикът на тялото има своите характерни черти при всяка зодия

07.03.2019г. / 14 22ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелците са много добри в лъжата. Те прекарват по-голямата част от живота си в неискрено общуване, за съжаление. Стрелецът не е от типа хора, които предпочитат честността. Обичат да лъжат дори за дреболии. Просто така се чувстват добре. Не се хабят да измислят сложни и засукани истории. Ако нещо в думите им не ви се връзва, те просто вдигат рамене и си тръгват. Ако хванете Стрелец в лъжа, то ще е по-скоро случайно. Не очаквайте от него срам или някаква проява на неудобство. Напротив, той ще се държи все едно нищо не се е случило.

3 зодии, които са трудни за обичане

Козирог

Козирогът е невероятен майстор в лъжата. Той има лице на играч на покер, който може да ви ограби без даже да разберете. Козирогът знае много добре, че е добър в лъжите и знае как да употребява това в своя полза. Способен е да ви омае до такава степен, че неусетно да промените мнението или гледната си точка. Когато лъже, Козирогът може да изпитва колебания, че може да го хванете. Тогава е най-уязвим, защото на карта е заложена неговата гордост. Този зодиакален знак използва рядко това свое умение, но когато се наложи е непоколебим.

Водолей

Водолеят носи всичките си емоции на лицето си. Трудно би ги скрил, а и невинаги се опитва. Когато лъже, Водолеят обикновено се издава по това, че се стреми да ви убеди в думите си. Колкото повече го прави, толкова по-неубедителен става. Лъжещият Водолей често се опитва да отклони темата, за да не му се налага да изпада в подробности, с които няма да се справи. Склонен е да започне несвързан с темата разговор уж така спонтанно.

20 характерни черти на зодия Скорпион

Риби

Рибите са лоши лъжци, но понякога и доста добри в зависимост от това за какво им се налага да лъжат. Когато лъжат за нещо, което се отнася до чувства например, Рибите просто не говорят за това, защото им е трудно и знаят, че ще се издадат. Те са чувствителна зодия и правят всичко възможно да запазят личния си свят само за себе си. Когато обаче се опитват да манипулират, те се превръщат в изкусни лъжци, които могат да се справят дори с най-коравосърдечния събеседник.

Коментирай
Свободно време