Всичко за зодиите

Какви изненади правят мъжете от различните зодии

Романтика и любов

16.09.2020г. / 08 25ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвът е романтичен във всеки аспект от живота си. Очаквайте от него бързо взети решения, драматични промени в плановете. Той ще ви изненада със скъпи подаръци, диамантени украшения, колиета. Лъвът обожава да гледа блясъка в очите на любимата си.

За Лъва външния вид е много важен. Той има нужда да се гордее с половинката си, да я показва публично. Затова обича да подарява скъпи бижута и дрехи. Нуждае се да се чувства като истински цар и се старае и вие да се чувствате като негова кралица.

Дева

Както жените, така и мъжете от зодия Дева са обсебени от чистотата и реда. Те не могат да понесат промени в плана или да правят нещо необмислено, спонтанно. При тях всичко трябва да е по график без неочаквани изненади. Така че, ако имате партньор Дева, една от изненадите, които бихте могли да очаквате от него е да е почистил дома ви до блясък, за да ви посрещне с широка усмивка. Не забравяйте обаче да си събуете обувките още на вратата. Ще ви очаква и вкусна вечеря, която задължително трябва да похвалите. В противен случай ще последва мрънкане и критика.

3 зодии, които са трудни за обичане

Везни

Везните обожават красивите места. Те ще ви заведат на такова спиращо дъха място, от което думите ви да секнат. Мъжете Везни обичат и да подаряват красиви подаръци. Почитатели са и на изкуството. Не се учудвайте, ако ви заведе в художествена галерия, интересна артинсталация или дегустация на изящно вино. Постарайте се да изглеждате зашеметяващо, защото мъжете Везни държат на външния вид и обичат да показват половинките си.

Скорпион

Скорпионите са страстни любовници. Тяхната цел в живота е да изразяват емоциите си. Те се опитват да разберат половинките си, за да могат да ги изненадват подобаващо дори без повод. Скорпионите обичат да карат дамите си да се чувстват специални. Една от любимите им изненади е да ви заведат на място, на което да се усамотите само двамата. Това е представата им за романтика. Там той ще излее сърцето си на фона на приятна музика, която вдъхновява и предразполага.

Моден хороскоп: Какво да подарите на жена Риби

Коментирай
Свободно време