Всичко за зодиите

6 зодии, които са добри в правенето на планове

И най-вече в осъществяването им

15.04.2019г. / 17 06ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Винаги можете да разчитате на тези зодиакални знаци. Те са организирани, осмислят всичките си полезни ходове и винаги знаят какво негативно да очакват от дадената ситуация. Трудно ще ги хванете неподготвени. Когато се нуждаете от съвет, винаги можете да се обърнете към някого от тях. Те ще знаят какво да направите.

Тези зодии не се притесняват за себе си, защото са уравновесени и могат да излязат от всяка ситуация. Могат да планират всичко и да се придържат към изпълнението на плана.

Тъмната страна на Овен

Ето кои са най-организираните зодии, които винаги имат план за всичко.

Козирог

Надали има изненадани, че Козирогът води класацията по организираност. Представителите на тази зодия са невероятно организирани. Те винаги трябва да знаят какво ги очаква, за да няма изненади. Неведението ги изнервя. Обичат да държат нещата под контрол. Ако искате съвет за това как да планирате пътуване или някакъв друг ангажимент, обърнете се към приятел Козирог. Той ще ви изготви план по дни и часове, ще ви посъветва кое колко ще ви струва и ще избере най-рационалния начин да изпълните задачите си.

Телец

Телците обожават планирането, защото имат нужда да гледат в бъдещето с яснота. Те не обичат да не знаят какво ги очаква. Ако пък се налага да планират нещо, от което ще извлекат ползи, Телците са номер едно в това. Те вярват, че трябва да имат всичко и правят невъзможното, за да го постигнат. Нищо не е в състояние да ги спре.

5-те зодии, които изневеряват най-често

Да имат специален план за Телците не е лукс, а начин на живот. Те имат дори план Б, даже В. Изненадите ги плашат, затова предпочитат да не се стига до тях.

Скорпион

Тази зодия се наслаждава да планира всичко. Скорпионите чертаят сложни схеми, само и само всичко да мине според плана им. Обожават да планират партита, събития, театрални или кино събития, каквото и да е – важното е да мине под тяхното диригентство. Често се опитват да го прилагат и в личния си живот, което невинаги е в тяхна полза. Но ако ви трябва човек, на когото да разчитате в работата си, Скорпионът определено е надежден, най-вече ако го оставите да вземе сам всички решения.

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
titia ( преди 4 години )