Всичко за зодиите

6 зодии, които са добри в правенето на планове

И най-вече в осъществяването им

15.04.2019г. / 17 06ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Раците са много добри в организирането на партита, събития и събирания, особено семейни и фамилни, което често си е истинско предизвикателство. Трябва да имаш железни нерви, за да устоиш на всички трудности, но Раците не се отказват. Те са упорити и вярват в това, което правят.

3 зодии, които се влюбват на първа среща

Тази зодия е много активна и изобретателна. Винаги намира начин да прокара идеите си и да въвлече и околните в каузите си. Най-щастливи Раците се чувстват, когато въдворяват ред в ежедневието си и това на хората около тях.

Дева

Девата не е особено добра в правенето на планове, но пък в реализирането им е ненадмината. Девите са най-добри сред всички зодии в изпълнението, защото самите те са изпълнителни, стриктни и рационални. Могат да се превърнат в обсебени маниаци, ако решат, че това, което правят, наистина си струва.

За тях с пълна сила важи максимата „ако трябва да свършиш нещо, разчитай на себе си“. Девите трудно делегират задължения на другите, защото са уверени, че единствени те са способни да се справят перфектно. Затова предпочитат да вършат нещата сами.

Водолей

По природа Водолеите са вятърничави и често на тях не може да се разчита за нещо сериозно, освен ако самите те имат полза от това. Въпреки това те са добри в правенето на планове и следването на изпълнението им. Дайте на Водолей да планира пътуването ви и той ще извади цялата възможна информация за целта. Те са добри в приключенията и високия адреналин.

Как лъжат различните зодии

Ще се постараят да ви залеят с всевъзможни варианти за обиколни турове, забележителности, малко известни места, които да ви накарат да летите от щастие. Те са търпеливи и способни благодарение на търпението си да изберат най-доброто.

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
titia ( преди 4 години )