Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 29 юли – 4 август

Какво очаква всяка зодия в любовта през тази седмица

29.07.2019г. / 17 02ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Трудни избори, много въпроси и предизвикателства в любовния живот очакват повечето зодии през тази седмица. Тя ще е изпълнена с емоции, кръстопътища и много внезапни промени, които ще накарат някои зодиакални знаци да си зададат неочаквани въпроси. Ето какво очаква всяка зодия според любовния ни хороскоп през тази седмица.

5 зодии, за които 2019 ще е много любовна>>>

Овен


Несигурността и нестабилността ще властват над вас и ще управляват сърцето ви през тази седмица. Това е и една от причините да искате и търсите повече стабилност. Слънцето и Венера ще бъдат в сектора на любовта, но ще го делят с Уран. Това означава вероятност за внезапно разпадане на връзката за обвързаните Овни или взимане на бързо решение относно партньора ви, най-вече свързано с неговото поведение, което не можете повече да толерирате. Въпреки това ще сте склонни да направите някои неща от любов, но компромисите определено не са едно от тях. Меркурий също ще влезе в сектора ви на любовта, което ще ви помогне да внесете яснота по въпросите на сърцето ви.

Телец

През тази седмица Телците няма да са способни да запазят спокойствие и да продължат напред, както през всеки обикновен ден. Уран е във вашия знак през този период, което ще ви направи по-решителни да направите нещо с живота си. Ще се чувствате така, сякаш няма нищо стабилно около вас. Наскоро сте успели да влезете в зоната си на комфорт, постигнали сте мир със себе си и вече сте готови да излезете от нея, да поемете нови рискове. Ако сте обвързани и живеете с партньора си, това може да доведе до романтична несигурност, внезапна промяна в отношенията ви. Има вероятност да решите, че се нуждаете от повече пространство. Ако наистина го чувствате, оставете нещата да се случат.

Алфа жените в зодиака>>>

Близнаци

Скрита информация за вас или вашата половинка е напът да излезе наяве. Един от вас може да се окаже замесен в някаква тайна и ако това е така, истината ще се разкрие през тази седмица по неочакван начин. Съществува вероятност да разкриете изневяра, което много ще ви нарани. Ако пък сте този, който се измъква тайно от връзката си, може да ви хванат. Затегнете коланите. Каквото и да се случи, определено ще бъде голяма промяна в любовния ви живот.

Рак

През тази седмица ще се чувствате сякаш не можете да вземете решение за любовния си живот. Меркурий е ретрограден, а на 19 юли е навлязъл във вашия знак, което предизвиква силна психологическа възбуда. Може би партньорът ви ви обърква непрекъснато, вие също му изпращате смесени сигнали, не говорите ясно за това как точно се чувствате. Това е така, защото вътрешно наистина подлагате на съмнение чувствата си към него и към останалите в живота си в този период. За щастие, през тази седмица Меркурий ще възвърне нормалния си ход и ще внесе яснота в чувствата ви.

Как различните зодии се справят с развода>>>

Коментирай