Всичко за зодиите

Каква е най-голямата ви кариерна сила според зодията?

Най-подходящата професионална реализация за всяка зодия

20.08.2019г. / 12 13ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Артистичните Везни

Везните търсят хармония и баланс във всичко, което правят. Това са източниците на удоволствие за тях. Не могат да работят добре, ако не се чувстват добре на работното си място, което рядко е свързано със седене на бюро. Везните просто не са създадени за това. Те са креативни, талантливи, артистични, затова най-подходящите поприща за развиване на този потенциал са музиката, театралната сцена, филмовото изкуство.

6-те най-артистични зодии>>>

Емоционалният Скорпион

Интимността и романтиката е всичко за Скорпиона. Той ги търси не само в личните си връзки, но и в професионалните. Умее да влиза под кожата на другите хора, проявява разбиране и е отличен анализатор. Скорпионите са добри в установяването на доверени партньорства и дълготрайни професионални връзки и отношения. Ето защо от тази зодия стават чудесни психиатри, психоаналитици, които разбират своите пациенти.

Те умеят и да пазят тайни, което е много добро качество в тази насока. Всичко, свързано с хуманитарни науки и професии, е подходящо за Скорпиона.

Търсещият Стрелец

Стрелецът обожава свободата и не може да устои да не нарушава рестрикциите и ограниченията. Той ненавижда правилата и еднообразието в работния ден. Традициите го изнервят. Не понася рутината и повтарящите се ситуации в работата. Затова и рядко ще срещнете Стрелец да работи като чиновник в администрация, банка или изобщо на бюро.

Стрелците са прогресивни и даровити в областта на менажирането и ръководенето на проекти. Работата на терен извън офис ги привлича най-много. В такива условия те разгръщат пълния си потенциал. Ако търсите да наемете човек с ръководни умения, който е визионер и мечтае да разбива статуквото и да си проправя път в неизвестни води, Стрелецът е вашият човек.

5 прагматични зодии, които винаги мислят дългосрочно>>>

Коментирай
Свободно време