Всичко за зодиите

Каква е най-голямата ви кариерна сила според зодията?

Най-подходящата професионална реализация за всяка зодия

20.08.2019г. / 12 13ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Корпоративният Козирог

Козирозите винаги преследват престижни позиции, добре платени и сигурни. Козирогът иска едно-единствено нещо в живота – да постига. Той не се задоволява с тъпченето на едно място. С каквато и работа да се захване, тя е поле за изява за Козирога. Той ще направи всичко възможно да се изкачи по професионалната стълбица и да покори всички възможни върхове.

Тази зодия се нуждае от истинско одобрение, а не от фалшиво повишение. Те имат нужда да знаят, че са добре оценени. Ако усетят, че не е така са склонни да откажат повишение, дори да напуснат настоящата си работа. Козирозите са чудесни детективи, политици, пълководци, военни стратези, банкери, хотелиери, предприемачи, ресторантьори, публични говорители, пиари, директори.

6 зодии, които са добри в правенето на планове>>>

Свързани статии

Адаптивният Водолей

Водолеят е хлъзгав опортюнист. Той може да усети най-леките вълни във въздуха, които подсказват промяна в нагласата на средата или колегите. Моментално се адаптира и проявява гъвкавостта си, което му помага да се справи в много ситуации. Водолеите освен това са и много артистични. Творческите професии им прилягат идеално, както и професии, свързани с развитието на потенциала (техния и на хората около тях) са перфектни за тях.

Тази зодия обича да научава нови неща. Затова тъпченето на едно място, влизането в коловоз и правенето на еднообразни действия на работа ги кара да търсят нови предизвикателства. Хуманитарната работа е много подходяща за тях, социалните дейности, развитие на човешките ресурси, професии, свързани с креативност и изкуство.

6 предприемчиви зодии, които са добри в правенето на бизнес>>>

Рибите с богатото въображение

Рибите са зодията с най-богато въображение в зодиака. Те никога не губят способността си да мечтаят и да вярват, досущ като децата. От тях стават прекрасни учители, съветници, астролози, физици. Рибите са чувствителни и креативни, което ги прави и много добри писатели, особено на детски книги.

Коментирай