Всичко за зодиите

Как всяка зодия показва любовта си към партньора

Всеки има своя начин

24.09.2019г. / 11 05ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Раците изразяват любовта си към техните партньори, като ги окуражават да преследват мечтите си. Те са невероятно подкрепящи и разбиращи. Като чувствителна зодия, Ракът разбира много добре мечтите и желанията на любимия си човек и го подкрепя във всяко отношение и начинание. Той ще направи всичко по силите си, за да помогне тази мечта да бъде осъществена, само и само да види партньора си щастлив.

5 зодии, които се отегчават от връзките

Лъв

Лъвът купува перфектния подарък, за да изрази любовта си. Лъвовете обожават да виждат щастието и изненадата в очите на любимите си. Това ги зарежда и вдъхновява. Реакцията на половинката на Лъва е незаменима за него. Те ще ви изпратят цветя по куриер с любовно послание. Ще запазят романтична маса в ресторант, за да ви изненадат. Лъвът с удоволствие ще отдели целия си ден, само за да ви зарадва, да избере най-подходящия подарък или за да измисли най-трогателното любовно послание на света.

Дева

Девите изразяват любовта си по всячески начин, най-вече според нуждите на партньора си. Ако има нещо, което той мрази, но трябва да бъде направено, Девата ще го направи вместо него. Преди това ще изчисти цялата къща, разбира се. Изобщо, Девите са готови да направят всичко за партньорите си, стига това да ги накара да са щастливи и да се чувстват обичани.

4 зодии, които се възстановяват бързо след раздяла

Коментирай