Всичко за зодиите

Какво означава любовта за всяка зодия

За всеки тя е нещо различно

08.10.2019г. / 12 16ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка зодия има своя представа за това какво е любов. Различните зодиакални знаци се вълнуват от различни качества у партньорите си, които са от значение за тях. За едни любов означава страст, за други приключения, а за трети – домашен уют и простички споделени мигове в домашната крепост. Вижте какво е любовта за всяка една зодия.

Според зодията: Какво мъжете намират за привлекателно и отблъскващо?

Овен

Нещата, които правите за партньора си, определят колко щастливи се чувствате във връзката. Овните са инициативни, мисълта им е бърза, родени са за лидери и тези характеристики влияят върху това какво търсят в любовта. Тази зодия винаги търси начин да изрази любовта към партньора си така, че да го впечатли и да го накара да се чувства специален. Овните обожават жестове, които са индивидуално предназначени за хората, които обичат. За тях делата означават много повече от думите, затова действат. Така изразяват любовта си и очакват същото.

Телец

Когато Телецът се почувства напълно освободен от задръжки и притеснения, той започва да чувства истинска любов. За Телците любовта означава да могат да се чувстват изцяло удобно в компанията на партньора си, да могат да прекарват време насаме без дори да се налага да говорят. Просто да вибрират на една честота в домашния си уют. Несигурността е нещото, което плаши Телеца най-много. Комфорта на домашното огнище е онова, което прави тази зодия истински щастлива в любовта.

6 зодии ще намерят щастието до края на 2019

Близнаци

Разговорите и романтиката са присъщи за Близнаците. Ако партньорът ви Близнаци обича да се усамотявате и да разговаряте по дълбоки философски теми на вечеря на свещи, той определено ви обича. Вие означавате много за него. Въпреки че Близнаците изглеждат отнесени и незаинтересовани понякога, те имат способността да анализират всичко, което се случва около тях. Това ги прави доста сговорчиви, когато компанията им е приятна. Ако разговарят с човека, когото обичат, мълчанието е още по-трудно за тях.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
vajen e 4ovekut , bih dopusnala do sebe si samo liubim goliam bliznak
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време