Всичко за зодиите

6 двойки зодии, които са идеална любовна комбинация

Създават най-силните връзки

11.10.2019г. / 15 36ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

5 зодии, които се отегчават от връзките

Рак и Риби

За знак, който е толкова емоционално дълбок и чувствителен като Рака, вероятността да бъде наранен в любовта и то неведнъж, е голяма. Затова и тази зодия се доверява така трудно във връзките. Страхът от това да не бъдат наранени ги кара често да се затварят в себе си. Рибите са не по-малко чувствителни. Те се отдават напълно в любовта, само ако се убедят, че си заслужава. Ракът и Рибите са интуитивни и романтични, и в комбинация заедно успяват да изградят такава хармония, каквато не биха могли с друга зодия. Това е една от тайните на неограничената любов, която извира между тях.

Всеки един от тези два зодиакални знака е готов да направи всичко за другия, за да изрази любовта си. За Рака това е особено специална черта от характера, която не успява да открие у други зодии. Намира я в Рибите и това създава условия за щастие и дълготрайност в отношенията.

Лъв и Водолей

На Водолеите често им е трудно да се свържат с хората около себе си на емоционално ниво въпреки чувствителното си сърце. Това може да ги накара да изглеждат отдалечени и безчувствени, каквито всъщност не са.

Когато в тях се влюби горещ и страстен Лъв, топлината от сърцето му се прехвърля към Водолея и изважда страни от характера на тази въздушна зодия, за които никой не е подозирал, дори самият Водолей. В замяна Лъвът е силно удовлетворен и това го кара да не спира да ухажва партньора си. С тези свои действия Водолеят се чувства уникален и специален, което е от първостепенна важност за него.

Какво означава любовта за всяка зодия

Коментирай