Всичко за зодиите

Коя е най-силната ви чакра според зодията и как е свързана с вашето здраве?

Погрижете се за вашия баланс

20.10.2020г. / 12 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Чакрите са енергийните колела, центрове в нашите тела. Колкото по-балансирани са нашите чакри, толкова по-здрави сме, силни и жизнени. Има 7 чакри, които не само управляват, но и отразяват динамиката на вашето емоционално и физическо Аз.

Коя е най-силната ви чакра според зодията и как тя е свързана с вашето здраве?

Овен – трета чакра

Чакрата на слънчевия сплит е основният център на силата на родените под знака на зодия Овен. Тя се намира над пъпа и е тясно свързана с интуицията, стремежът към власт. Възможно е да страдате от проблеми със стомаха или червата в резултат на стрес, затова се грижете добре за вашето храносмилане.

Храни, с които да балансирате чакрите си

Телец – четвърта чакра

Четвъртата чакра е сърдечната, намираща се в центъра на гръдния кош. Способността ви да съчувствате на другите хора не само може да ви помогне да изградите силни връзки дори в любовта, но и да се стремите към постигането на луксозен начин на живот. Грижете се добре за здравето на сърцето, кожата, белите дробове.

Близнаци – пета чакра

Зодия Близнаци са под управлението на Меркурий. Може да използвате силата на гърлената чакра, като основен източник на енергия, да влияете чрез вашите слова на хората, да се чуе вашето мнение. Преглеждайте редовно щитовидната си жлеза, подсилете имунитета си, за да се предпазите от чести настинки.

Коментирай