Всичко за зодиите

Какви черти от характера търси всяка зодия в партньорите си?

Всеки търси своята специална половинка

16.03.2021г. / 12 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

5 бета зодии, които отстъпват пред алфа знаците

Рак

Чувството за хумор е много важно за Раците. Във връзките си те търсят смях и забавления на високо ниво. За тази зодия голямо значение има интелектът и още повече интелигентното тънко чувство за хумор.

Ако не успеете да разсмеете Рак, не се надявайте да ви обърне внимание в интимен план.

Снимка: iStock

Лъв

Лъвовете са амбициозна зодия и затова ценят именно това качество у любовните си партньори. Те се възхищават на личности, които знаят как да се борят за нещата, които желаят.

Ще предизвикате истинско възхищение у Лъва, ако покажете устременост към целите си. Със сигурност ще го впечатлите, ако притежавате силен и непоколебим характер, който ви помага да правите нещата със замах.

Как да пробиете емоционалните стени на всяка зодия?

Дева

Девите са природно интелигентни. Те не спират да се интересуват от всестранни теми през целия си живот, като ги изучават в дълбочина. Именно това ги впечатлява и у другите.

Девите имат най-хармонични връзки с партньори, които също като тях имат висок коефициент на интелигентност и не спират да се развиват. Тази зодия обича да разговаря надълго и нашироко за интересите си и за нещата, които са научили. Задълбочените дискусии и разгорещените спорове събуждат истински интерес към партньорите на Девите.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
e iz da ommam cip vav glavata i az ke cetem mislite
отговор Сигнализирай за неуместен коментар