Всичко за зодиите

Какви черти от характера търси всяка зодия в партньорите си?

Всеки търси своята специална половинка

16.03.2021г. / 12 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Козирозите са зодиакалният знак с най-силно развита интуиция в зодиака. Те могат да „прочетат“ мислите на човека, който стои пред тях. Имат силно развито шесто чувство, което им помага да улавят нагласите и истинските намерения на хората.

Впечатляват се от личности, които притежават висок емоционален интелект и които са едновременно интуитивни и емоционални. Само такива партньори биха могли да ги разберат.

Зодии, които имат гореща любов с Водолея

Водолей

Дружелюбни, уверени и умни, Водолеите се впечатляват от самоувереността у хората и затова биват привлечени от това качество у партньорите си.

Онова, което със сигурност Водолеите не търсят у половинките си е ревност. Водолеите обожават себе си и са уверени в това колко чудесни личности са. Затова и смятат, че партньорите им трябва да са щастливи, че са ги избрали. Ако не притежавате самоувереност и високо самочувствие, няма да впечатлите Водолея.

Зодии, подходящи за авантюра и сериозна връзка

Риби

Рибите са много чувствителни по природа. През целия си живот те търсят духовна половинка, с която да могат да разговарят за всички дълбоки и съкровени теми, които вълнуват душата им. Ако открият партньор, с когото да вибрират на една и съща емоционална вълна, те са склонни да прощават всяка негова грешка в името на духовното им партньорство.

Разнищването на всяка малка психологическа подробност заедно с партньора им е нещото, което им доставя истинско удоволствие. Могат да не спят по цели нощи, потънали в дълбоки разговори и вълнения.

6 двойки зодии, които имат най-страстните връзки

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
e iz da ommam cip vav glavata i az ke cetem mislite
отговор Сигнализирай за неуместен коментар