Всичко за зодиите

Защо е лесно да се влюбиш в жена от зодия Козирог?

Тя винаги е там, да ви изслуша и даде най-мъдрите съвети

28.12.2023г. / 18 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената родена под знака на зодия Козирог ще бъде най-романтичната партньорка. Още в първите срещи, ще разберете че тя е добър слушател, дори и мненията ви да се разминават. Но още нещо, което тя иска мъжете да знаят е, че е независима. Това значи, че не бива да си играете с нея на манипулаторски игри, защото няма да ви се получи.

Лесно е да се влюбиш в жената Козирог, защото тя е отличен организатор, който планира живота си с толкова фини детайли. Освен това ще ви бъде опора в трудни моменти, защото за нея няма неразрешими казуси.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Козирог?

Жената Козирог ще се нуждае от вашето търпение и обич, да изслушвате нейните мисли и идеи. Направите ли го, тя ще бъде най-верният ви приятел и най-страстната любовница.

Ако нещо се обърка, знайте че може да разчитате на нея напълно. Още нещо, което мъжете оценяват в тази жена е нейната лоялност към партньора. Тя не би се отклонила и и не би изневерила на половинката. По-скоро би сложила край на връзката.

Кои зодии са независими във връзките и кои не?

Лесно е да се влюбиш в жена от зодия Козирог, защото тя дарява топла любов, връзката с нея е изпълнена със съдържание. Ако търсите стабилност, лоялност и романтика, всичко в едно, открийте вашата жена Козирог.

Тя винаги е там, да ви изслуша и даде най-мъдрите съвети.

Целувките ѝ са страстни, което кара представителите на силния пол да я желаят още по-силно.

Свързани статии

Лесно е да се влюбиш в нея, защото е амбициозна, има разностранни интереси и винаги има с какво да те изненада. Но трудно материалното състояние на мъжа може да я впечатли.

Тъй като е много уверена жена, за да привлечете вниманието ѝ, вие също трябва да демонстрирате увереност. Чувството ѝ за хумор ще ви зареди с още идеи как да я накарате да се усмихва. А щом се замисляте върху това как да я накарате винаги да се чувства приятно в компанията ви, няма съмнение, че сте се влюбили в жената Козирог.

Снимка: iStock

Коментирай
1 rate up comment 4 rate down comment
спрп ( преди 2 години )
Козирогът обикновено заемат командно положение спрямо половинката и в по-дългосрочен план това може да унищожи всеки мъж.. Проблемът е, че наистина мъж може да се влюби в тях, тогава емоционалните щети са сериозни. Те наистина никога не напускат връката, каквато и да е тя - съпруг, родител, дете и т.н. освен ако не бъдат 'предадени' по техните критерии. Абе дървена работа. Но не една и две от зодията са успели да направят любовниците си големи шефове. На каква цена обаче..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 4 rate down comment
Анонимен ( преди 3 години )
Съгласна съм, че може да пострада. Обикновено се влюбват до болка в нас, а ние не сме за всеки. Аз лично много трудно допускам някой до себе си, но направя ли го значи е на 100% При нас максимата вчичко или нищо е доста вярна. Силно обичаме и силно мразим, но пък сме си сладури, така че успех на всчки :) :) :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 4 rate down comment
el ( преди 3 години )
Трябва да внимавате и да помислите добре дали го искате. Човек може да пострада много, ако се влюби точно в Козирог.Има и по-меки жени от Козирог, така че добре помислете, пък ако решите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар