Свободно време

Кратка астрологична прогноза за 2021 – Годината на белия метален Вол

Тя ще настъпи на 12 февруари 2021

13.08.2020г. / 12 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Предстои китайската година на белия метален Вол. Настоящата 2020 е под знака на Плъха/Мишката и тя ще отстъпи място на Бика на 12 февруари 2021. Неговата година ще продължи до 31 януари 2022 г.

Волът е вторият от дванадесетте китайски зодиакални знака. Годината на металния Вол/Бик настъпва веднага след годината на Белия метален Плъх и преди годината на водния Тигър (2022). Ако сте родени в някоя от годините 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 и 2009 г, то вашият китайски зодиакален знак е Вол/Бик.

Що се отнася до Вола, то той е много трудолюбив и методичен. Новата 2021 г. ще бъде година, в която упоритият труд ще бъде възнаграден за тези зодиакални знаци. На късмет по отношение на парите ще се радват онези зодии, които не спират да полагат усилия. Също така ще усетим изцяло тежестта на нашите отговорности и ще е необходимо да удвоим усилията си, за да постигнем желаното.

Тъй като е метална година, освен бялото, цветове, които ще ни донесат щастие ще са жълто и зелено, те привличат просперитета и успеха. За да привлечете късмета към вас, носете метални аксесоари. През Годината на белия метален Вол ще трябва да бъдем дисциплинирани.

Ето и кратка прогноза за всеки знак за следващата китайска година. Ако не знаете кой е вашият китайски зодиакален знак, вижте тук. 

Тези зодии ще се радват на повече късмет.

Плъх

За родените под знака на Плъха идеалите и личните им връзки ще бъдат много важни. Годината на Вола идва със специална енергия за вас. Ще бъдете оптимистично настроени, а това много ще ви помогне.

Змия

Ако вашата зодия е Змия, то вие ще успеете да намерите отговори на най-личните и задълбочени въпроси. Желанията ви ще се сбъднат в точния момент, бъдете търпеливи, ще получите това, което ви е нужно. Близки и приятели ще имат нужда от помощта ви.

Камъни за късмет според китайския зодиак

Кон

Връзките, които ще създадете или укрепите през следващата година ще са от ключово значение за вас. Към вас идва специална енергия. Ще имате много идеи, ще се радвате на подкрепата на любимите ви хора. Самочувствието ви ще се повиши значително, другите ще вярват във възможностите ви, затова не спирайте да правите планове.

Маймуна

Годината на белия метален Вол ще бъде много важна за вас. Ще намерите онези отговори, които търсите. Ако сега сте в дисбаланс, то това ще се промени. Ще бъдете по-балансирани, нови добри пътища ще се открият пред вас. Голяма част от мечтите ви ще се осъществят.

Фъншуй съвети за здраве и благополучие

Прасе/Свиня

През 2021 г. парите ще потекат към вас. Ако искате да инвестирате пари в нещо ново, може да го направите, но след като обмислите всичко добре. Вие сте стратези по природа и понякога обмисляте решенията си твърде дълго. Годината на металния Вол ще ви зарадва с късмет.

Какво да очакват останалите знаци? Вижте на следващата страница.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати