Всичко за зодиите

Какъв цвят портфейл да изберете през 2021 за повече пари?

Кои цветове са подходящи за зодията ви

25.11.2020г. / 08 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Портфейлът/портмонето е предпочитан аксесоар за съхраняване на лични документи, пари, карти за разплащане. Когато избираме да си купим нов е важно да се насочим към цветове, които да привлекат положителна енергия към нас, късмет и благосъстояние. Разбира се, изборът на цвят трябва да отговаря на нашия темперамент, усещане, предпочитание. Ако не харесвате червено, съответно не си купувайте портфейл в този цвят.

Какъв портфейл да изберете за 2021 година и според вашия зодиакален знак за повече пари?

Черно и синьо

Двата цвята се свързват в елемента Вода във фъншуй, а особено за черния се смята, че привлича богатството. Със синия бъдете внимателни, нека портфейлът ви има съчетание от синьо с други цветове.

Каква ще бъде 2021 според личното ви число

Червен

Червеният цвят символизира елемента огън. Въпреки че някои експерти по фъншуй смятат, че това е неподходящ избор на цвят за портфейли, тъй като може да ви направи по-харчещи, други са на мнение, че това е най-късметлийският цвят за привличане потока на парите, богатството. Отново можете да внесете баланс при избора на нов аксесоар за 2021 година, избирайки такъв, който не е изцяло червен.

Зелен

Това е цветът на дървото, който се свързва с растежа и положителната енергия Ци. Зеленото също привлича богатството и е подходящ избор за портмонета и портфейли. Цветът също така събужда и креативността.

Жълто, оранжево, кафяво и бежово

Това са земните, топли багри, които през 2021 година могат да ви донесат стабилност във финансите и да ви помагат да спестявате пари. Цветовете имат и защитна сила. Ако сте личност, която е склонна да харчи повече, изберете аксесоар в кафяво.

Стайни растения за всяка зодия

Бяло, сиво, сребристо или златно

Това са цветове на металните елементи. Те също привличат благосъстояние, късмет, помагат за стабилността, за постоянният поток на парите. Златният цвят винаги се свързва с лукса.

Кои цветове са подходящи за зодията ви, вижте на следващата страница.

Коментирай