Всичко за зодиите

10 грешки, които зодия Близнаци прави в любовта и връзките

Къде най-често грешат в отношенията с партньорите си

16.05.2021г. / 07 47ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

4. Започват конфликт, за да се разнообразят.

Поведението на Близнаците е непредсказуемо. Те могат да започнат конфликт и да го направят изключително драматичен, без да имат кой знае каква причина. Правят го просто за да се разнообразят и да се откъснат за малко от скуката във връзката.

5 характерни черти на дете зодия Близнаци

5. Захващат се с много неща едновременно.

Тъй като са много енергични и имат нужда винаги да се развиват всячески, за да избягат от скуката, Близнаците имат склонността да се захващат с много неща едновременно, което отнема от ценното време с любимия човек. Те работят много, имат редица извънработни дейности и любими занимания, които ангажират цялото им време и внимание. Това често се явява проблем за партньорите и връзките им.

6. Клюкарстват.

Клюките са част от живота на Близнаците. Те не признават това пред себе си. Не се възприемат като клюкари, но всъщност са такива. Склонни са да говорят зад гърба на хората, включително и зад този на половинките си. Рядко изказват истинското си мнение, а и злоупотребяват с доверието на приятелите и партньорите си. Това им изиграва лоша шега във връзките.

Тъмната страна на Близнаците

7. Не гледат цялостната картина.

Близнаците имат склонността да гледат само от своята камбанария. Това ги кара да се фокусират едностранчиво върху проблемите във връзките си, което им пречи да бъдат обективни.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
ne sme zodii i polvinata i poveceto tuk e gluposti
отговор Сигнализирай за неуместен коментар