Всичко за зодиите

10 грешки, които зодия Близнаци прави в любовта и връзките

Къде най-често грешат в отношенията с партньорите си

16.05.2021г. / 07 47ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

8. Не обръщат достатъчно внимание на партньора си.

Когато са в началото на връзката си, Близнаците се залепят за партньора си и искат да прекарват цялото време на света с него. Когато обаче този период отмине, те се връщат към собствените си интереси и запълват времето си с работа и хобита. Лишават партньорите си от достатъчно внимание и стават хладни и язвителни, ако партньорът им дръзне да възроптае срещу това.

Как да обичате жена от зодия Близнаци?

9. Мислят за любовта като за логическа задача.

Любовта е нещо, което не може да се обясни с логически алгоритми и математически изрази. А Близнаците я тълкуват точно по този начин. Там е и една от грешките им. Логическото им и интелектуално мислене ги кара да пресмятат любовта като уравнение, в което търсят най-доброто решение, но често остават разочаровани. Наранени остават и партньорите им.

10. Опитват да решават проблемите на партньорите си вместо тях.

Решаването на проблеми и намирането на начин за справяне със ситуациите е предизвикателство за Близнаците. В тяхната природа е да се стремят към намиране на начини за справяне с всеки проблем. Ето защо имат лошия навик да го правят и спрямо партньорите си. Правят го, разбира се, с добри намерения, защото искат да помогнат, но натрапването на помощта често се оказва пречка за хармонията във връзките им.

Как да спечелите вниманието на мъжа Близнаци?

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
ne sme zodii i polvinata i poveceto tuk e gluposti
отговор Сигнализирай за неуместен коментар