Всичко за зодиите

Ретрограден Меркурий на 29 май – възможни са заблуди

За какво да внимаваме

28.05.2021г. / 14 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

На 29 май Меркурий, планетата на комуникацията, ще заеме своята ретроградна фаза. Така ще се задържи до 22 юни. Какво можем да очакваме? Когато тази планета е ретроградна може плановете ни да се забавят малко, енергията е объркваща, по-разсеяни сме, можем да пропуснем някакви подробности, а знаем кой обичайно се крие там. Меркурий често ни връща към нещо, за което е необходимо да направим промени.

Какво прави жените Близнаци толкова неотразими?

Поставяме своите планове в нова перспектива. Ще ни се наложи да променим рутината, както и да обърнем внимание на това как общуваме с другите, да избягваме конфликтите. Има някои камъни, които могат да помогнат да защитим своята енергия, като черен турмалин – за предотвратяване на негативните вибрации, лазурит – за по-добра комуникация, цитрин – за позитивно мислене.

Ретрограден Сатурн във Водолей – време е за уроци

Възможно е да има напрежение, което да е породено от старите ни идеи и новите реалности, с които се сблъскваме. За знака Близнаци е характерно, че те са приказливи, флиртаджийски настроени. Докато Меркурий е ретрограден в техния знак има вероятност стари любови да напомнят за себе си или пък да се подведем в избора на партньор.

Важно е да останем отворени за нови идеи. На преден план ще излязат въпроси свързани с любовни взаимоотношения, общуване, финанси и бизнес въпроси. Възможно е да има хармонични взаимодействия, но и лъжи и измами, несигурности. Важно е да слушаме внимателно и да говорим с прости, ясни думи. Не оставяйте място за погрешно тълкуване. Ако трябва да се справите с някакви важни бизнес, държавни или правни въпроси, потърсете професионален съвет.

6 зодии, които се влюбват в хора, които не могат да имат

Трябва да избягваме предателствата и скандалите. Дори малките лъжи могат да доведат до усложнения.

Свързани статии

Въпросите на доверие може да се превърнат в проблем в отношенията и ако имате намерение да изневерите на половинката си, това няма да остане скрито. В допълнение има вероятност да се усещаме с по-ниско самочувствие, да изкривяваме реалността.

Тези три зодии определено разбират от мода

Ретроградният Меркурий може да ни направи хитри, проницателни, неспокойни, нервни. Това, което не бива да правим е да влизаме в клюки и конфликти, да не взимаме важни решения, а само да планираме. Не бива да се поддаваме на негативни мисли. Любовните отношения може да станат по-сложни, а ние ще се нуждаем от повече обич и подкрепа. От друга страна може да станем по-ревниви и твърде взискателни към всички.

Снимка: iStock

Коментирай
Свободно време